ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.8.2018 | 21:57

ΛΥΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ...

Εδω και καποιο διαστημα μιλαω στο instagram με ενα παιδι το οποιο μου εδειχνε ενδιαφερον δεν λεω κ μενα μαρεσε αλλα οταν γνωριζεις καποιον πισω απο μια οθονη οσο να 'ναι εισαι επιφυλακτικος. Μπορει αλλωστε τα ιδια να τα λεει σε αλλες δεκα κοπελες. δεν το ξερεις.. Η αληθεια ειναι πως στην αρχη του ειπα οτι εχω σχεση για να τον κρατησω σε μια αποσταση.. αυτος βεβαια δεν το εβαλε κατω και μου μιλουσε κ μου εκδηλωνε το ενδιαφερον του.. Σιγα, σιγα ξεκινησα κ εγω να του στελνω πρωτη κ να πιανουμε κουβεντα.Βεβαια το διαστημα αυτο να προσθεσω οτι ηταν διακοπες..Ερχομαι στο σημερα λοιπον που υστερα απο ενα σχολιο σε μια φωτογραφια του, μου στελνει μνμ κ ξεκιναμε να μιλαμε... Με τα πολλα του εξομολογουμαι οτι και εμενα μου αρεσει.. η απαντηση σου ηταν διπλωματικη.. μου λεει πως κ ετσι εσυ πισω απο μια οθονη... (αυτο του το ειχα πει εγω στις αρχες οτι κ καλα πως του αρεσω χωρις να με γνωριζει προσωπικα) ομως αυτη δεν ηταν η απαντηση που περιμενα να παρω... περιμενα λιγο παραπανω ενθουσιασμο, κατι αλλο ρε παιδι μου... κατι πιο γλυκο, εστω μια προταση να βρεθουμε απο κοντα κατι.. (επεστρεψε απο διακοπες και δεν εχει κοπελα για να σας προλαβω) παρολα του ξαναλεω οτι μαρεσε απο την αρχη απλα ημουν επιφυλακτικη λογω της καταστασης .. δεν μου απαντησε ξανα απο τοτε ενω διαβασε το μηνυμα.. Εχω νευριασει.. και πειτε μου αν εχω αδικο.. Γιατι οταν καποιος που σου δειχνει ενδιαφερον οταν του ανταποδιδεις... εξαφανιζεται? Πιστευω οτι κ να μου ξαναστειλει τωρα δεν θα απαντησω, χαλαστηκα με αυτη του τη σταση... Αλλα ουτε κ θελω να στειλω κατι αλλο κ να φανω απελπισμενη!
10
 
 
 
 
σχόλια
Αχ αυτό το τελευταίο που είπες.. γιατί δείχνουν ενδιαφέρον και όταν ανταποδίδουμε εξαφανίζονται;; Τέεελος πάντων, μάλλον κάτι έγινε και ψιλοξενέρωσε ή παίζει κάτι και με άλλη (και ας μην έχει σχέση). Παρόλα αυτά παίζει και το σκηνικό να στο είπε για να σε ψήσει και νς το παίξει κι αυτός λίγο δύσκολος.
Εαν ενδιαφέρεται αρκετα, θα στείλει αυτός. Απ τη στιγμή που του εξεδηλωσες το ενδιαφερον σου είναι στη δική μου μεριά το μπαλάκι. Εάν όχι, τι είχες..τι έχασες. Προχωράς παρακάτω.
Του ειπες οτι εχει σχεση. Αυτος συνεχιζει να σου μιλαει γιατι προφανως σε γουσταρει πολυ. (Εδω γελαμε :D) και ξενερωνεις επειδη δεν βλεπεις και ενθουσιασμο. Ξερεις τι; αν ησουν η εξαιρεση θα το εβρισκα απλα αστειο. Αλλα βαλομεθα πανταχοθεν!! :D
Πρωτον δεν ανεφερα πουθενα οτι με γουσταρει πολυ.. εκανα μια συντομη περιγραφη της καταστασης. Ξενερωνω γιατι οταν με καποιον μιλας τοσες ωρες, σου εκδηλωνει ενδιαφερον και ξαφνικα οταν κανεις το ιδιο χανεται.. ε, κατι δεν παει καλα..
Scroll to top icon