ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.8.2018 | 10:13

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΕΛΙΚΑ ΓΑΜΟ

Βοηθεια ... στις 21 σεπτεμβριου παντρευομαι ...και δεν θελω τελικα και δεν ξερω πως να γυρισω πισω την αποφαση μου Εχει βρεθει κανεις στη θεση μου?
9
 
 
 
 
σχόλια
Ξερω γνωστή μου που ακύρωσε τον γάμο ενω είχε μοιράσει και προσκλητήρια. Ναι, στεναχωρήθηκε, εκλαψε αλλά το ξεπέρασε. Σήμερα είναι παντρεμένη με άλλον άνθρωπο και ζουν μια χαρά περιμένοντας το παιδί τους να έρθει στον κόσμο. Η ζωή είναι πολύτιμη ;-)
Τρέξε και πες του το, μην το γράφεις εδώ. Είναι χειρότερο να έχεις ενδοιασμούς μέχρι τότε και να τον παρατήσεις στην εκκλησία ή να είσαι δυστυχισμένη και πιεσμένη αφού γίνει ένας γάμος που δεν τον θες πραγματικά.Πριν του το πεις όμως, κάνε μια συζήτηση με τον εαυτό σου. Μήπως αγχώνεσαι και αισθάνεσαι πίεση λόγω των υποχρεώσεων και είναι κάτι δικό σου που ο άνθρωπός σου δεν εμπλέκεται; δεν νιώθεις ότι δεν πρέπει να παντρευτείς γενικά ή με τον συγκεκριμένο; αφού τα ξεκαθαρίσεις, πες του το. Ό,τι και να είναι αυτό αποφάσισες.
Πάτε καλά ρε παιδιά? Τι παθαίνετε?Τι σε έπιασε παιδί μου και εσένα?Μίλησέ με τον άνθρωπο σου και ενημέρωσε αν θες να το ακυρώσεις όσο προλαβαίνεις!Εύχομαι να είναι μόνο ένα άγχος του γάμου κτλ και όχι κάτι πιο σοβαρό!
Γίνεται. Πρόσφατα δεν πήγα σε έναν γάμο που ακυρώθηκε 1.5 εβδομάδα πριν,με όλα κλεισμένα και πληρωμένα,γιατί η νυφη κατάλαβε ότι ο γαμπρός δεν θα αλλάξει ποτέ. Καλύτερα έτσι.
Scroll to top icon