ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.8.2018 | 16:34

Μεταπτυχιακό

Καλησπέρα σε ολη τη lifoπαρεα , θελω να κανω μεταπτυχιακό στη Γερμανία στη Καλσρουη και η διαμονή στις εστιες εχει μεγαλη αναμονή ωστοσο εχω γινει δεχτος στο Πανεπιστήμιο και θελω να ξεκινησω εγκαιρα τις σπουδές μου, η εύρεση ενος σπιτιου ειναι ιδιαιτερα δυσκολη και στις περισσοτερες περιπτώσεις και ακριβη. Μηπως τυχαινει να εχει κανεις μια παρόμοια εμπειρια να δεχτώ καποια συμβουλή καθως δεν ξερω πως να κινηθώ απο εδω και στο εξης?
4
 
 
 
 
σχόλια
Το γνωρίζω ήδη σαν εναλλακτική λυση αλλα με ατομα που συζητησα που εκαναν κατι αναλογο μου εξήγησαν τις δυσκολιες να εισαι με ατομα που δεν γνωρίζεις και δεν αναφερομαι απλα σε διαφορες στους χαρακτηρες . Σε γνωστό μου ετυχε ο συγκάτοικος του να εχει θεματα αλκοολισμου με συνεπεια να του δημιουργεί προβλήματα.
Υπάρχουν wg (wohngemeinschaft-συγκατοίκηση) για όλα τα γούστα, για τα οποία πολλές φορές υπάρχουν και ανάλογα "φίλτρα" σε αυτες τις ιστοσελίδες ( ηλικια, φίλο, ακόμα και αμα έισαι vegeterian ή άμα καπνιζεις). Καλό είναι να μην πας στα τυφλά και να δεις το σπίτι από πριν αλλά και να γνωρίσεις τους μελλοντικούς σου συγκατοίκους. Καποιοι μένουν για ένα μικρό χρονικό διάστημα σε κάποιο airbnb μέχρι να βρουν το σπιτι που τους ταιριάζει. Απέφυγε τις πληρωμές και τα συμβόλαια " απο απόσταση", πολλές φορές κρύβουν απάτες, ειδικά σε αγγλόφωνες αγγελίες. Το να νοικιάσεις δικό σου σπίτι ως φοιτητής, εκτός του ότι ειναι εξαιρετικά ασυνηθίστο, ειναι επίσης δυσκολο και δαπανηρό, καθώς οι Γερμανοί απαιτούν βεβαίωση μισθού από τον υποψήφιο νοικάρη. Με λίγο ψάξιμο θα βρεις σπίτι και συγκατοίκουις που να σου ταιριάζουν και θα εξασκείς έτσι και την γλώσσα.Καλή επιτυχία!
Πραγματικα ευχαριστω πολύ για τις πληροφοριες και θα το σκεφτώ σιγουρα πολυ καλα πριν αποκλείσω την ιδεα της συγκατοίκησης. Ισως θελει λιγο ψαξιμο περισσότερο ?
Scroll to top icon