ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.8.2018 | 23:48

Αναρωτιεμαι

Πως τα καταφερα να ειμαι 35 χρονων και να μην εχω παρεες και φιλους δικους μου. Ο κυκλος μου αποτελειται απο φιλους του αντρα μου πλεον, τους οποιους εκτιμω αλλα δεν ταιριαζουμε πολυ, καθολου βασικα. Εχω την κολλητη μου αλλα ζει στο εξωτερικο και οταν ερχεται ελλαδα λογω υποχρεωσεων θα την δω μονο μια φορα. Εχω αρκετους γνωστους που ευκαιριακα θα βρεθουμε για εναν καφε αλλα δεν με καλυπτει αυτο καθως ανεκαθεν ειχα την αναγκη για πιο βαθιες και ουσιαστικες σχεσεις περα απ τις 10 μπουρδες που θα πεις σε εναν καφε. μου λειπει να επιδιωξει καποιος να με δει χωρις να τον κυνηγησω εγω, να εχουμε κοινα ενδιαφεροντα και να μην βαριεμαι μαζι του. Παλια ειχα μεγαλο κυκλο αλλα με τα χρονια εχασα επαφη, λιγο δουλειες ,λιγο διαφορετικες φασεις, λιγο το ξεσκαρταρισμα που κανεις μεγαλωνοντας απο ανθρωπους που δεν σου φερθηκαν καλα. Δεν το λεω υποτιμητικα σε καμια περιπτωση, αλλα νιωθω πως συμβιβαζομαι πολυ με τα ατομα που κανω παρεα. Γιατι να ειναι τοσο δυσκολο να κανεις πραγματικες φιλιες μεγαλωνοντας, στενοχωριεμαι πολυ πραγματικα.
7
 
 
 
 
σχόλια
Σε καταλαβαίνω.. Είμαι κ γω στην ιδια ηλικία, παντρεμενη, με παιδί, εχω κάποιες λίγες φίλες όμως κάτι λείπει πλέον. Σκέφτομαι οτι εχω ανάγκη να γνωρίσω μια νεα φίλη που να έχει διάθεση να αφιερώσει χρόνο, ομοίως κ εγω βέβαια, να θελει να τα λέμε πιο συχνά. Γενικά να υπάρχει περισσότερη όρεξη. Υπάρχει μια τάση οι άνθρωποι να θεωρουμε δεδομενο τον φίλο αλλα δεν είναι έτσι. Αν θέλεις πάντως μπορουμε να επικοινωνήσουμε με κάποιο e-mail.
Μπορεί αν δεν είχε τον άντρα της, να είχε κάνει άλλες γνωριμίες. Συνήθως οι πολύ σοβαρές σχέσεις είναι που μας απομακρύνουν από τις δικές μας επαφές και φιλίες γιατί αφιερώνουμε πολύ χρόνο σε αυτές.
Scroll to top icon