ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.8.2018 | 00:37

Θα εκτεθώ!

Είμαι σε σχέση αρκετά χρόνια αλλά έχει βαλτώσει και μάλλον φτάνει στο τέλος της. Μετράμε ήδη 6 χρόνια και είμαστε μόλιες 26. Πρόσφατα άλλαξα δουλειά και με το που γνώρισα έναν συνάδελφο ένιωσα ενδιαφέρον. Τώρα σταδιακά αυτό γίνεται δυνατότερο. Ανεβαίνουν οι παλμοί μου όταν μου μιλάει και τα γνωστά.., και μιλάμε περνάμε πολλές ώρες μαζί, λόγω της φύσης της δουλειάς! Από την πλευρά του δεν είμαι σίγουρη ούτε για κάτι θετικό, ούτε κάτι αρνητικό. Αλλά φοβάμαι μην εκτεθώ.
2
 
 
 
 
σχόλια
Αν έχεις λίγο τσίπα απάνω σου, πρώτα θα τελειώσεις την σχέση σου και μετά κάνε ότι θες. Ο άλλος δεν φταίει, λογικό και δεκτο να βαρέθηκες, αλλά τίμιο να ξεκαθαρίσεις.
Πριν κάνεις το οτιδήποτε (αν κάνεις) φρόντισε να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα με το σύντροφό σου. Είναι κρίμα να κάνεις κάτι με κάποιον αλλο ενώ είσαι σε σχέση, έστω και αν αυτή βρίσκεται στα τελειώματά της. Να είσαι κυρία, και να μην εκτεθείς.
Scroll to top icon