ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.8.2018 | 11:48

Τι πιστεύετε για έναν άνθρωπο

ο οποίος έχει σχέση με κοπέλα εδώ και 2 χρόνια και δεν έχει ανεβάσει στο φβ ούτε μια φωτογραφία μαζί της, ενώ ανεβάζει με φίλους, οικογένεια ακόμα και με κατοικίδια?
11
 
 
 
 
σχόλια
Εσύ μάλλον είσαι η κοπέλα και προσπαθείς να εξακριβώσεις από τη συμπεριφορά στο fb το πόσο σοβαρά σε βλέπει: αν σε κρατά πλήρως έξω από τη ζωή του, σε έχει για πλάκα. Το ότι δεν αναρτά φωτογραφίες σας στο fb από μόνο του δεν είναι κακό, δε χρειάζεται κάθε πικραμένος να έχει άποψη για το τι κάνετε εσείς.
Θέλει να αποφύγει το κουτσομπολιό.Δεν υπάρχει χειρότερο από κάτι μαλακισμενές/ους που είναι 24/7 στο fb και κοιτάνε τα προφίλ των άλλων και ρίχνουν θάψινο.Ξέρω δύο τέτοια άτομα.Έναν άντρα και μια γυναίκα (πάνω από 40 χρονών και οι δυο).
Πολλοί το κάνουν αυτό. Μπορεί να μην θέλει ο αλλος που ειναι στη σχέση. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν εχουν προφίλ στο fb και δεν θέλουν να τους ανεβάζουν οι άλλοι.
Δεν μπορώ να πω με σιγουριά τι σημαίνει αυτό για τον καθένα, αλλά για τους περισσότερους πιστεύω ότι το κάνουν γιατί δεν θέλουν να φανερώσουν τη σχέση τους. Είτε επειδή θέλουν να μιλάνε και με άλλες, είτε επειδή δεν την βλέπουν και τόσο στα σοβαρά με αποτέλεσμα να μην θέλει να το κοινοποιήσει σε όλους τους γνωστούς του και δημιουργηθουν μπελάδες. Μπορεί να φαίνεται κάπως 'ρηχο' το ότι μπορεί να κριθεί ενας ανθρώπος από το φβ, αλλά η αλήθεια είναι ότι η συμπεριφορά ενός ανθρώπου φαίνεται από όλες τις πτυχές της ζωής του ανεξαιρέτως. Και ειδικά στην σημερινή εποχή, το φβ (καλώς ή κακώς) είναι κομμάτι της ζωής μας το οποίο φανερώνει στοιχεία του εαυτού μας. Και μπορεί να λέμε ότι το διαδίκτυο είναι μια "εικονική πραγματικότητα", ωστόσο δεν πάει να είναι και "πραγματικοτητα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon