ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.9.2018 | 21:20

Ρε παιδιά...

Γιατί να είμαστε τόσοι μόνοι;Γιατί δε θέλετε να γνωριστούμε; Διαβάζω για άτομα που δεν έχουν φίλους και σχέση, και κάνουν πράγματα μόνοι τους και σκέφτομαι γιατί να μη τα κάνουμε παρέα; Γιατί να περνούν τέτοια όμορφα βράδια κάποιοι μόνοι τους και να μη τα περνούν παρέα;Και προφανώς δεν εννοώ να γνωριστούμε όλοι με όλους, κάτι το οποίο μοιάζει δύσκολο, αλλά τουλάχιστον να βρούμε απο κανένα άτομο ο καθένας να μιλάμε. Όχι απαραίτητα ερωτικά, οι γνωρμίες να είναι σε φιλική βάση και ότι προκύψει...Ας κάνουμε κάτι, πια...
12
 
 
 
 
σχόλια
α) Χρειάζεται να μας κλικάρει κάποιος επικοινωνιακά και να έχουμε κάτι να πούμε. Το να κοιτάμε το ταβάνι παρέα δε νομίζω ότι έχει όφελος. β) Να έχουμε κάποιο κοινό τόπο συνάντησης και πρακτικά αλλά και από άποψη ενδιαφερόντων.γ) Να ταιριάζει η ψυχική μας φάση. δ) Να ταιριάζουν τα ωράριά μας γιατί δεν είναι πάντα εύκολο να βλεπόμαστε κι έτσι θα χαθούμε.ε) Να γίνουν όλα αυτά κάπως αβίαστα γιατί δεν μπορείς να προσεγγίζεις με προσδοκίες, στ) Για κάποιους και οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις. ζ) Να ταιριάζουν και τα οικονομικά βοηθάει, πιο άνετα είναι δυο άφραγκοι μαζί και δέχονται μ' άλλη άνεση τις οικονομικές λύσεις. (δωρεάν αν γίνεται)Υ.Γ. Και η φιλία, βαρύ είναι. Ξεκινάς για να σκοτώσεις μια- δυο ώρες ευχάριστα κι αν τύχει, προκύπτει κι η φιλία. Οι προσδοκίες βαραίνουν πολύ και τελικά αποτελούν βαρίδια στις νέες γνωριμίες.
Ωραία τα λέει η εξομολόγηση αλλά μήπως αυτό δεν μπορεί να γίνει ουσιαστικά στη πραγματική ζωή; Κάποιος είναι από Αθήνα, άλλος από Κρήτη και άλλος μπορεί να βρίσκεται σε κανένα απομονωμένο ερημοχώρι. Μόνο αυτοί από κοντινά μέρη θα μπορούσαν να γνωριστούν και ο,τι προέκυπτε και αν ήθελαν να συναντηθούν.
Πολλοί απλά δεν θέλουν να γνωρίσουν όποιον να'ναι αλλά θέλουν δίπλα τους τα ιδανικά για αυτούς άτομα, φίλους, σχέσεις για αυτό μένουν μόνοι. Με λίγα λόγια δεν συμβιβάζονται. Πρακτικά αυτό έκανα και κάνω και εγώ αλλά οκ το δέχομαι και έχω μάθει να ζω την ζωή μου χωρίς να με επηρεάζει ιδιαίτερα.
Εγώ έχω γράψει αρκετές φορές οτι έχω στείλει σε κάποια άτομα (κοπέλες για την ακρίβεια) και με έγραψαν κανονικά.Δεν ενδιαφέρθηκαν καν να γνωριστούμε, τη στιγμή που οι ίδες έγραφαν οτι είναι μόνες και ψάχνουν να γνωρίσουν άλλα άτομα... Είμαι ανοικτός σε όποια ενδεχόμενη γνωριμία, αλλά δε βλέπω να υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον και απλά δε προσπαθώ ιδιαίτερα...
Δηλαδή τι να κάνω;Να αφήσω τις κοπέλες και να πιάσω τα αγόρια; Ή να στοχεύω στις 35χρονες (είμαι 25) και ό,τι κάτσει; Δεν είναι του στύλ μου αυτό και δε θα το κάνω...
Να μην προσπαθείς να χρησιμοποιείς την μίρλα για να πιάσεις γκόμενα ούτε να στοχεύεις μοναχικές μπας και μας κάτσει καμία από απελπισία, αυτό να κάνεις. Take care.
Και στο λέω πολύ φιλικά αυτό. Οι γυναίκες απεχθάνονται να βλέπουν αδυναμία ή ελαττώματα στον άλλο. Βάζε μπροστά τα θετικά σου και κρύβε τις αδυναμίες που τυχόν έχεις.Αυτά στα λέω γιατί έχω κάνει τα ίδια λάθη.
Γιατί ποιός είπε οτι το να στείλεις σε κάποια κοπέλα αποτελεί ένδειξη απελπισίας; Και η μίρλα απο πού φαίνεται σε αυτά που γράφω; Ούτε τα προβλήματά μου αραδιάζω σε όποιον μιλάω ούτε ψάχνω κάποια για να της φορτώσω τους καημούς μου... Όσο για την απόκρυψη των αρνητικών, δε συμφωνώ. Δε θα της πω ότι είμαι 1,90 (επειδή θεωρώ αρνητικό το οτι είμαι 1,70 - δε το θεωρώ αλλά λέμε). Θα φανεί σε μια ενδεχόμενη συνάντηση απο κοντά (στη πρώτη κιόλας). Οπότε προτιμώ να'μαι αληθινός..Τέλοσπάντων, ξεφεύγουμε γιατί το θέμα δεν είναι τι κάνω εγω (δεν είναι δικιά μου η εξ. άλλωστε).
Οι μόνοι είναι μόνοι γιατί ενδόμυχα δεν ψάχνουν τους άλλους μόνους. Εξάλλου, η έννοια του ''μόνου'' είναι αρκούντως σχετική: πολλοί εννοούν πως απλά δεν τους ''καλύπτουν'' οι γύρω τους, ενώ άλλοι με τη λέξη ''μόνος'' εννοούν την πλήρη έλλειψη κάθε παρέας.
Scroll to top icon