ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.9.2018 | 13:12

Τι γίνεται;

Παιδιά, θέλω επειγόντως συμβουλές. Απαντήστε μου όσοι μπορείτε πλιζ.Είμαι σε σχέση από απόσταση εδώ και 4 μήνες περίπου, σε λίγες μέρες θα πάω να τον βρω.Δεν μπορώ να καταλάβω τα συναισθήματα μου. Είμαι πάρα πολύ μπερδεμένη και δεν ξέρω αν είναι όλα στο κεφάλι μου η αν ισχύουν όντως. Πώς γίνεται ένας άνθρωπος να σου λέει σαγαπαω κάθε βράδυ ενώ ξέρω Κατα βάθος ότι τον κουράζει να μιλάμε συνέχεια στα μυνήματα, τηλέφωνο δεν τον περνώ ούτε με παίρνει, συνήθιζα να τον περνώ τηλέφωνο εγώ όλο το καλοκαίρι κι αυτός με πηρε δύο τρεις φορές αλλα αυτό ηταν. Τώρα εγώ σταμάτησα να τον παίρνω τηλέφωνο γιατί δεν θέλω να τον ενοχλώ, καθώς είναι όλοι μέρα έξω με φίλους/ες . Τέλος πάντων, εχθές που μιλούσαμε μου λέει ότι πάει για ύπνο, σήμερα το πρωί βλέπω ότι ήταν στο φβ μέχρι τις 4:30 το βράδυ ήταν 2 όταν μου είπε ότι πάει για ύπνο , ναι μπορεί να τον κούρασα αλλά γενικά δείχνει ενδιαφέρον κι αυτός όταν μιλάμε, γιατί απλά δεν μου λέει ότι θέλει να αράξει και μου λέει ότι θα πάει για ύπνο επειδή νυστάζει και μένει άλλες 2 ώρες μέσα στο φβ; Εσείς πώς το βλέπετε αυτό; Μεν μου έχει πει ότι βλέπει σειρά αλλά και πάλι, δεν ξέρω τι να υποθέσω. Επίσης πως γίνεται ένας άνθρωπος να σου λέει σαγαπαω κάθε βράδυ ενω βαθιά μέσα σου ξέρεις ότι φλερτάρει με το κάθε τι που κινείται γύρω του. Δεν ξέρω αν κάνω λάθος η με γελούν τα συναισθήματα μου αλλά έτσι νιώθω. Ότι μ έχει βαρεθεί και δεν το λέει επειδή εγώ του δείχνω συνεχώς την αγάπη μου, και εκείνος που την δείχνει αλλά όχι τόσο πολύ. Δεν ξέρω τι να υποθέσω. Μαγαπαει όντως; Επίσης τώρα που θα πάω να τον δω μου έχει δημιουργήσει τα εξής συναισθήματα, φόβος- αμηχανία. Τι σκατα έχω πάθει; Είμαι τρελή εε; Έχω τρελαθεί νομίζω απ' την πολυ σκέψη . Δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω. Είμαι τρελή.
1
 
 
 
 
σχόλια
Ρε κοπελια σχεση απο αποσταση 4μηνων.... τον ηξερες απο πριν;;; πως γινεται να σου λεει καποιος σε αγαπω στουσ 4 μηνες;;; περιεργο μου φαινεται και πολυ ανωριμο.... εγω σχεση απο αποσταση δεν νομιζω να εκανα με νεο ατομο που πιθανον δεν γνωριζα καιρο..... αλλο να τα ειχατε και να εφυγε πχ για ενα χρονο για δουλεια η για καποιες σπουδες..... αλλα οπως το λες αφηνει κενα.
Scroll to top icon