ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.9.2018 | 13:04

Μικρό στήθος.

Έχω τόσο μικρό στήθος που ίσα-ίσα που ''πετάει'' απο τις μπλούζες όταν φοράω σουτιέν με ενίσχυση. Το αστείο είναι οτι έχει και ραγάδες! Τόσο μικρό στήθος και έχει και ραγάδες, άρα ούτε ωραία υφή δέρματος και όψη. Πιέζω να έρθουν λίγο πιο κοντά ώστε να κάνουν μια μικρούλα σχισμή στην μέση αλλά μου κόβεται η ανάσα κυριολεκτικά και έτσι δεν μπορώ ούτε αυτό να κάνω.Νιώθω άσχημα και μειονεκτικά για αυτό και μερικές φορές δεν νιώθω καν γυναίκα, αλλά ένα κοριτσάκι που μπαίνει στην εφηβεία χωρίς θηλυκότητα.Η αλήθεια είναι πως αν είχα λεφτά ίσως και να την είχα κάνει ήδη μια προσθετική.
9
 
 
 
 
σχόλια
Το μικρό στήθος είναι όμορφο. Μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο.Και η θηλυκότητα δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με αυτό...Μπορείς να είσαι γυναικάρα ανεξαρτήτως μεγέθους στήθους.Πρέπει, νομίζω, να το 'δεις' λίγο διαφορετικά.Απλά αγάπησε τον εαυτό σου, όπως είναι. :)
Και γιατί πρέπει να 'μαστε σέξι; Δεν το λέω για σένα... αλλά γενικά γιατί σόι και ντε πρέπει να 'μαστε σέξι, ευπαρουσίαστες κι ελκυστικές; Και κατά βάση αυτό είναι καταπιεστικό. Ή γιατί πρέπει να νιώθουμε ερωτικές-οι υπό όρους; Όλα αυτά μου φαίνονται ολίγον παράλογα...
Έχεις δίκιο. Η κάθε γυναίκα βγάζει τη δική της μοναδική αύρα και δεν οφείλει καμία γυναίκα να είναι σέξι και ελκυστική. Απλά η εξ αναφέρει πως νιώθει να έχει χάσει την θυληκότητά της και για αυτό ίσως δε νιώθει -κακώς- τόσο σέξι.
Ό,τι δεν μπορούμε να τ' αλλάξουμε έστω άμεσα νομίζω ότι είναι καλό να προσπαθήσουμε είτε να συμφιλιωθούμε, είτε απλά να πάψουμε να το πολεμάμε. Το ιδανικό είναι να βρούμε την ομορφιά που διαθέτει χωρίς να πρέπει να το συγκρίνουμε. Υ.Γ. Πάντως αν τελικά βρεις τα χρήματα και το θες ακόμη, εντελώς φιλικά θα σου 'λεγα να μην πας για καρπούζια και πεπόνια, και να ξέρεις ότι τα επιθέματα μετά από κάποια χρόνια πρέπει ν' αφαιρεθούν και λογικά να βάλεις άλλα. Δεν ξέρω ειλικρινά αν αξίζει τον κόπο. Αλλά εσύ φαντάζομαι πως ξέρεις.
Αν νιώθεις ότι η προσθετική είναι αυτό που θες, να την κάνεις κάποια στιγμή (όταν θα έχεις τα χρήματα). Δεν είναι απαραίτητο αλλά δεν είναι και κακό αν νιώθεις ότι δεν σου αρέσει καθόλου το στήθος σου τώρα.
Υπάρχουν κάποια ανδρόγυνα στυλ που είναι σούπερ σέξι και θηλυκά. Μη φοβηθείς να πειραματιστείς. Τόλμησέ το και ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να το υποστηρίζεις και να στο τέλος να το υιοθετήσεις :)
Γνώμη μου??Και λεφτά να είχες θα σε συμβούλευα να μην το κάνεις...έχω φίλες που έχουν μετανιώσει την ώρα και την στιγμή που το έκαναν και τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν..φιλιά..
Δεν εισαι το στήθος σου , ούτε η θηλυκότητα σου ορίζεται από αυτό. Αν θες να έχεις μια θηλυκή εμφάνιση υπάρχουν άλλα τόσα πάνω σου που μπορείς να αναδείξεις.
Scroll to top icon