ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.9.2018 | 17:40

Δίκες

Δεν ξέρω αν θα αλλάξω και θα πάω για δικηγόρος αλλά είμαι περίεργη,είμαι η μόνη που τις αρέσουν οι δίκες?Μιλάμε κάθομαι και τις ακούω με τις ώρες.Είναι και πολύ ενδιαφέρον το όλο ''παιχνίδι'' ειδικά στο cross examination που ''ανακρίνει'' ο δικηγόρος τον ενδεχόμενο ένοχο.Έχω τελείως διαφορετικό αντικείμενο αλλά έχω αρχίσει και το σκέφτομαι σοβαρά.Άσχετο τώρα τελείως,ο Σάβατζ θα μας πει ηλικία?Είχα δει μια εξομολόγηση και μου φάνηκε γλυκούλης.
7
 
 
 
 
σχόλια
ΧαχαχαχαχαχαχαΤην στιγμή που αναρτήθηκε το σχόλιό σου δυο από τα αδέσποτα σκυλιά που κυκλοφορούν στις αίθουσες των δικαστηρίων της Ευελπίδων άρχισαν να αλυχτάνε, γύρω στα τριάντα πέντε έδρανα "ράγισαν" από συγκίνηση και οι δικογραφίες που μεταφέρονται με καροτσάκια του Σκλαβενίτη από την Εισαγγελία στην αίθουσα του Τριμελούς αυτοαναφλέγησαν. Ελέγχονται πληροφορίες ότι μόλις έγραψες κάτι για "cross examination" ένα δάκρυ κύλησε στο μάγουλο μιας αγέρωχης ασκούμενης που με τις ολοκαίνουριες ψηλοτάκουνες γόβες της περιφέρεται στον λαβύρινθο του Εφετείου Αθηνών και αναζητάει μεγαρόσημα ώστε με περίσσια επιδεξιότητα να τα γλύψει και να τα κολλήσει σε μια καλογραμμένη αγωγή γεμάτη αλήθεια, επιχειρήματα, νομοθεσία και νομολογία.Μπα σε καλό σου!
Μη γοητεύεσαι από τις αμερικανικές ταινίες, το σύστημα δικαίου τους είναι τελείως διαφορετικό από το ελληνικό. Και η πραγματικότητα στα ελληνικά δικαστήρια δεν έχει καμία σχέση με τις ταινίες που βλέπεις.
Scroll to top icon