ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.9.2018 | 19:04

το αντιθετο

της αγαπης μετα απο εναν χωρισμο δεν ειναι το μισος ειναι η αδιαφορια. με χωρισες χωρις καν να δωσεις λογο, μου ελεγες ψεματα απο την αρχη,με κακολογεις σε κοινους γνωστους λεγοντας οτι με μισεις και προσπαθεις μεχρι σημερα να βγεις η καλη της υποθεσης. δεν ειχα αγαπησει ποτε μου γυναικα οσο εσενα. εγω το μονο που εκανα ειναι να παω σε ψυχολογο για να κλεισω τις πληγες που μου αφησες και αρχισα να βελτιωνω τον εαυτο μου. δεν ασχοληθηκα μαζι σου,δεν σε πειραξα,δεν σε σπαμμαρα δεν σου εριξα λασπη.σεβαστηκα εσενα και αυτο που ειχαμε. μισησε με ομως αν αυτο σε κανει να νιωθεις καλα,αν σου δινει δυναμη. ελπιζω καποιαστιγμη να δεις καποια πραγματα πιο καθαρα .
3
 
 
 
 
σχόλια
Νομίζω έχεις γράψει την ίδια εξομολόγηση 2-3 φορές.. το;έχει η ίδια ατάκα με την "λάσπη". Καλά κάνεις ,αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα,εμείς γι'αυτό είμαστε εδώ αλλά σταματά να ασχολεισαι τόσο. Όσοι φέρονται έτσι,δεν μας αξίζουν. Δε μπορείς να αδιαφορήσεις άμεσα για κάποιον, πονας.. να ξέρεις και το μίσος είναι ένα εξίσου δυνατό συναίσθημα,όπως η αγάπη. Δύσκολα αγαπάμε και δύσκολα μισούμε. Εύχομαι να ξαναγαπησεις-αλλα με όρια πια.
Να μην αγαπάτε μια γυναίκα όσο δεν είχατε αγαπήσει γυναίκα έως τότε.Γιατί ακόμη και τα "καλα" στην υπερβολή τους προκαλούν στον άλλο πίεση. Να χαίρεστε την σχέση σας και να προχωράτε βλέποντας και κάνοντας. Τώρα οι θεωρίες περί αδιαφορίας προς κάποιον που αγαπήσαμε; αδύνατο να συμβεί.
Scroll to top icon