ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.9.2018 | 16:01

Έρωτας

Λοιπόν. Με την κοπέλα μου είμαστε μαζί γύρω στους 5 μήνες αλλα δε νιώθω ερωτευμένος, απλά ταίριαζουμε πολύ σαν χαρακτήρες και την αγαπάω. Στο μεταξύ αυτούς τους μήνες έχουν δημιουργηθεί διαφορά προβλήματα στη σχέση με αποτέλεσμα πολλούς τσακωμούς και φθορά και απ τις δύο πλευρές. Εκείνη μου λέει να το προσπαθήσουμε και ότι αν έχουμε θέληση όλα λύνονται. Εγώ αυτό που σκέφτομαι είναι ότι 1ον δε νιώθω ερωτευμένος μαζί της και αν το συνεχίσω θα είναι σα να την κοροϊδεύω και 2ον αν το συνεχίσω και λυθούν όντως τα θέματα μας θα είμαστε καλά μαζί? Γενικά ποια είναι η άποψη σας για τον έρωτα? Αν δε τον νιώθεις καλό είναι να φεύγεις? Η είναι κάτι που έρχεται και φεύγει και επηρεάζεται από πολλά πράγματα μέσα σε μια σχεση?
3
 
 
 
 
σχόλια
Φαντάζομαι οταν ερωτεύονται οι άνθρωποι μπορεί να ειναι κεραυνοβολα απο την πρωτη στιγμη ειτε να ξεκιναει απο μια σπίθα και σιγα σιγα (και μεσα απο προβλήματα) να αναπτύσσεται αυτο το συναίσθημα... Εχω φίλους και τον δυο κατηγοριών... Προσωπικά δεν εχω ιδεα, οποτε τα βλέπω ως παρατηρητής της ζωης :PΕσυ δεν έχεις ουτε μια σπιθα μεσα σου?
Να χωρίσεις. Γιατί 5 μήνες είναι αδικαιολόγητα μικρός χρόνος για να προλάβεις να νιώσεις πως χάθηκε ο έρωτας. Άλλοι αντιμετωπίζουν το πρόβλημα αυτό μετά από χρόνια, αλλά έχει αναπτυχθεί αγάπη μεταξύ τους, έχει έρθει η φθορά της συνήθειας, οπότε τους λες να προσπαθήσουν γιατί θα συνεπικουρήσει κι αυτό το αίσθημα.Εσύ δεν εξομολογήθηκες προβλήματα για τα οποία ζητάς την γνώμη μας πως να τα λύσεις, έχεις κάνει την αυτοκριτική σου και έχεις ξεκαθαρίσει τι νιώθεις.Οπότε; Ρωτάς αν θα γίνει το θαύμα να την ξανά ερωτευτείς; Όχι. Πάντως μου αρέσει που η κοπέλα σου είναι ο τύπος που αγωνίζεται για την σχέση και σου ανοίγει διάλογο για μια κοινή προσπάθεια.Αλλά η προσποίηση πληγώνει χειρότερα από την ειλικρίνεια. Κι εφόσον είναι ακόμα νωρίς, κάντο.Να θυμάσαι πως όποιος ξέρει να αγαπά, ξέρει και να χωρίζει, να είσαι κύριος μαζί της.
Δεν ξέρω , άλλες φορές λέω πως ναι σε μια σχέση πρέπει να υπάρχει ερωτας, τουλάχιστον όσο υπάρχει αλλά να έχει υπάρξει. Να τον βλέπεις και χάνεις τη γη από τα πόδια σου. Μετά σκεφτομαι πως αν δεν υπάρχει ερωτας μπορείς να δεις τις καταστάσεις πιο καθαρά, να σκεφτείς ορθά και με υγιή τρόπο.Σκέφτομαι επίσης πως ο καθένας έχει άλλες ανάγκες σε κάθε φάσης της ζωής του και ένας δυνατός έρωτας να τον έκανε χειρότερα από τον να έδινε ανάσα σε αυτό το άτομο.Κοροϊδία είναι μόνο αν της έχεις πει πως νιώθεις έρωτα για εκείνη και αν η συμπεριφορά σου είναι τέτοια. Πάντως η άποψη μου είναι πως μια σχέση χωρίς έρωτα, ειδικά σε νεαρή ηλικία δεν έχει πολλά ψωμιά.Να πω όμως και κάτι ακομα, λίγο ωμά, αν υπάρχει καύλα και συνεννόηση μεταξύ σας τα πράγματα γίνονται λίγο πιο εύκολα.Για την περίπτωση σου όμως σκέψου μήπως η κοπέλα έχει εντελώς διαφορετικα πράγματα στο μυαλό της και οι τσακωμοί σας προέρχονται από την έλλειψη έρωτα από πλευράς σου και να το καταλάβαινει.
Scroll to top icon