ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.9.2018 | 13:42

Είμαι όντως χαζή, έχουν δίκιο...

30+ και θα έπρεπε να είχα ήδη παντρευτεί αλλά είμαι χαζή και δεν μπορώ να ''κολλήσω'' και να ''τυλίξω'' κάποιον. Αυτά ακούω απο τον περίγυρό μου. Είμαι χαζή επειδή δεν κάνω αυτό που κάνουν πολλές δηλαδή να παντρευτώ τον οποιονδήποτε απλά και μόνο για να φορέσω το νυφικό και μια βέρα αλλά το μάτι μου να μην ξεκολλάει απο τους άνδρες ακόμα και την ημέρα του γάμου μου και φυσικά να μην έχω κανέναν ενδοιασμό στο να κερατώσω. Είμαι χαζή επειδή θέλω να φτιάξω μια όμορφη οικογένεια με έναν άνδρα που θα με αγαπάει και θα με εκτιμάει όπως και εγω αυτόν και οχι απλά να κάνω έναν γάμο με κάποιον που δεν με ενδιαφέρει καθόλου.Αυτή είναι η ζωή στην επαρχία...
8
 
 
 
 
σχόλια
Σας νιώθω, δεν είναι θέμα μόνο για τις γυναίκες αλλά και για τους άντρες.Όλες και όλοι έχουν παντρευτεί φίλους, φιλενάδες, αδέρφια, ξαδέρφια των φιλενάδων τους. Η μία πασάρει στην άλλη, ο ένας επίσης στον άλλον. Και οι συγγενείς και ο στενός κύκλος των γνωστών συμβάλλουν σ αυτό.Αν δεν παίξεις το παιχνίδι, το έχασες! Αν περπατάς στην ζωή σου με την πυξίδα του μεγάλου έρωτα...κάποια στιγμή πρέπει να γίνουν υποχωρήσεις αν θες να δημιουργήσεις οικογένεια.Εγώ σας εύχομαι ολόψυχα να βρείτε κάτι αντάξιο με την ευαισθησία και το όμορφο πρότυπο που έχετε...:-)
Και αφου εγραψε οτι είναι 30+ και ειδε και τον πληθυντικό που της απευθύνθηκαν, της πέρασε μια ξιστη ιδέα μήπως η θεια Κουλα εχει δίκιο και πρέπει να ξαναδεί τον γιο του μπακαλη... Που εχει και ριζες ελιές.(Λιγο μπλακ χιούμορ για να ευθυμησωμεν και μεις τα νιατα! Χοχοχοχο)
Τι ανθρώπους συναναστρέφεσαι; Τι αηδίες κάθεσαι και ακους; Πόσο περιορισμένης ευθύνης άτομα κυκλοφορούν ανάμεσά μας; Και κυρίως γιατί δίνεις βάση σε τετοιες κουταμάρες; Ολες ερωτήσεις ρητορικές.
Εν πρώτοις έχεις δίκιο: γάμος με το ζόρι δε γίνεται.Απλά, ενίοτε ο ''οποιοσδήποτε'' (όπως τον αναφέρεις απαξιωτικά) μόνον ''οποιοσδήποτε'' δεν είναι. Αντιθέτως, πιθανότατα εσύ είσαι ''οποιαδήποτε'' για εκείνον και δεν το αντιλαμβάνεσαι τώρα. Το κακό όμως ξέρεις ποιο είναι; Ότι συνήθως αυτό το διαπιστώνει μία γυναίκα όταν έχει περάσει τελείως η μπογιά της και αρχίζει να έχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να επιλέξει ανάμεσα στον ''οποιονδήποτε'', γιατί οι άλλοι τη θεωρούν πλέον ανύπαρκτη για κάτι μόνιμο και σοβαρό.
Γεια σου :)Kαταρχάς δεν φταίει η επαρχία. Ανθρωποι του συγχρονου κόσμου ειμαστε και εμείς οι ταπεινοι επαρχιώτες, οχι δήμοτες Κολωκοτρνιτσίου! Οσον αφορα τα όσα είπες, οχι δεν είσαι χαζη, ίσα ίσα είσαι γενναια που δεν θες να συμβιβαστείς με καποιον απλα για να παντρευτεις και να σε τρωει η μιζερια σε εναν γαμο που δεν θες. Επίσης εισαι μόνο 30. Προλαβαίνεις να ερωτευτείς και να "τυλιξεις" (και να σε "τυλίξει) κάποιον που θα θες να ζησεις και να γεράσεις μαζι του...
Όντως στην επαρχία τα πράματα για εμάς τις γυναίκες αν είμαστε 30 ή 30+ είναι πολύ δύσκολα, αλλά δεν πρέπει να αισθάνεσαι χαζή. Χαζοί είναι όλοι αυτοί που έχουν τέτοια ανόητα μυαλά που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να σχολιάζουν σαν κατίνες τη ζωή της άλλης. Και φυσικά δεν θα πάρεις γουρούνι στο σακί. Και φυσικά καλύτερα να αργήσεις, παρά να παντρευτείς κάποιον που δεν θέλεις για να ανήκεις και συ στο κλαμπ των παντρεμένων γυναικών. Προσωπικά και γω θα ήθελα και νύφη να ντυθώ και βέρα να φορέσω, αλλά όταν βρεθεί ο κατάλληλος που θα με εμπνέει.
Scroll to top icon