ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.9.2018 | 11:08

πιθανό κουσούρι?

Καλησπέρα.Γνώρισα από την ξαδέρφη μου ένα συνάδελφο.Απο την αρχή έδειξε έντονο ενδιαφέρον.κι εμένα μου άρεσε αλλά δεν ανταποκρίθηκα από την αρχή για να μη με περάσει καμιά εύκολη.τεσπα βγήκαμε 2 φορές υπάρχει επικοινωνία καλό κλίμα κλπ...Όμως έμαθα πως έχει να κάνει σχέση 2 χρόνια...Μήπως λέει διάφορα αυτό?δε μιλάμε για 3 και 6 μήνες...2 ολόκληρα χρόνια...για να μην μπορεί κάποιος τέτοιο διάστημα να έχει σχέση ίσως κάτι λέει...ή κάτι του βρίσκουν και φεύγουν(πχ πέφτουλας κερατώνει τσιγκούνης) ή είναι πολύ άτολμος και θα του βγει και αλλού...αν τον ρωτήσω τι φταίει θα παρεξηγήσει?εσείς τι θα κάνατε θα το προσπαθούσατε ή θα φεύγατε ήδη?
7
 
 
 
 
σχόλια
Όχι να μην τον ρωτήσεις. Εννοείται ότι θα παρεξηγηθεί.Και φυσικά το γεγονός ότι δεν είχε σχέση εδώ και 2 χρόνια δεν δηλώνει κανένα κουσουρι. Ίσα ίσα μπορεί να δηλώνει και θετικά χαρακτηριστικά (μπορεί να βλέπει πιο σοβαρά μια σχέση κλπ). Για αυτό μην έχεις καμία αμφιβολία και αν σου αρέσει μην το σκέφτεσαι καν. Απλά κανε ο,τι νιώθεις πάντα με σεβασμό στον άλλον. Αν θες κάτι μαζί του, κάνε , αν δεν θες μην κάνεις. Αλλά να είσαι ξεκάθαρη και σίγουρα να μην 'παιξεις' μαζί του. (Αυτή είναι γενική συμβουλή).
Διάβασα όλα τα σχόλια πραγματικά είναι ένα και ένα, δεν εχω πολλά να προσθέσω. Το γεγονός ότι γνωρίζεις έναν άνθρωπο και δεν σου κόβει ούτε να τον ρωτήσεις για τον λόγο που έμεινε μόνος του 2 χρόνια, αλλα φοβάσαι μην παρεξηγηθεί (τον θεωρείς και ηλιθιο πέρα απο όλα τα άλλα) για μένα λέει πως είσαι πιο χαζή απο εναν 10 χρόνο. Έχουμε φτάσει στο σημείο να κρίνουμε ανθρώπους χωρίς να τους γνωρίσουμε πρώτα.
Να μας δώσεις το τηλέφωνό του να τον ενημερώσουμε για το ποιόν σου και να ξέρει σε τι κουμάσι επενδύει τον χρόνο του. Μετά, τα κορίτσια του σάη θα σου απαντήσουν κατάλληλα στις ερωτήσεις σου.
Scroll to top icon