ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.9.2018 | 05:25

Η καταλληλη ηλικια για "αληθινο σεξ"?

Γεια σας!Το θεμα που θα εξομολογηθω ειναι ΦΟΥΛ ΓΕΛΟΙΟ αλλα πραγματικα εχω αναγκη να το πω.Σε λιγοτερο απο μηνα γινομαι 19.Και μεσα σ αυτη τη συζητηση με μια παρεα προχθες ετυχε να με χλευαζουν που ενω αυτοι απο 16 και 17 ξεπαρθενιαστηκαν εγω μενω ακομα περιμενοντας...δεν αντεδρασα γιατι ειχαν δικιο πλεον μεχρι κι απο 13 ακους για σεξ απο τα μυξιαρικα!Γενικα δεν ειχα ποτε μου ιδιαιτερη σχεση και ειμαι της αποψης πως δε γινεται απο τη πρωτη μερα να κανεις σεξ (πειτε με φλωρο γιατι πραγματικα ειμαι χαχαχα) αλλα μηπως να αρχισω κι εγω ετσι??Μπας και λιγο σωπασουν οι φιλοι μου και χω μετα ετσι να καυχιεμαι??Γι αυτο το λογο και στο τιτλο εβαλα τη λεξη "αληθινο".Θεωρω πως με οποιαδηποτε σημερα μπορω να κανω σεξ (για να μη παρεξηγηθω ΔΕΝ ψωνιζομαι ισα ισα με θεωρω ψιλοασχημουλη αλλα εννοω πως στα μπαρ απο τη πρωτη μερα κοπελα βρισκεις) αλλα εμενα δεν ειναι ετσι το στυλ μου και πραγματικα το θεμα αυτο ουτε με ενδιαφερε μεχρι που οι φιλοι μου με κοροιδειψαν...τι να κανω βρε παιδια?Ισως ορισμενοι να πουν πως καλα κανω και περιμενω τη καταλληλη στιγμη αλλα για να μαι ειλικρινεις οσο το σκεφτομαι τοσο πιο μειονεκτικα νοιωθω...αφου πλεον ειμαι σε φαση να κανω φετος σεξ κι ας βρω κοπελα στα 25 μου (λανθασμενη μεν αποψη αλλα ειμαι σε απογνωση)...ευχαριστω για οσους και οσες το διαβασαν μεχρι εδω και για απαντησεις οσοι και οσες εγραψαν!!!Υ.Γ. Παιδια παρακαλω πολυ μην ξεκινησετε τα σχολια τυπου πως ειτε αυτη η παρεα δε μου ταιριαζει ειτε δεν μου αξιζουν κτλ. πολυ καλα περναω μαζι τους και χαιρομαι οταν βγαινουμε μαζι!!Αλλα αυτη η συζητηση με ενοχλησε πολυ...και δε μπορω να πω πως εχουν αδικο.
5
 
 
 
 
σχόλια
Αν κάνεις σεξ με κάποια μόνο και μόνο για να καυχιέσαι, είναι πολύ υποτιμητικό και για σένα αλλά και για την κοπέλα. Ήθελα να πω και άλλα αλλά σου απάντησαν και άλλοι. Πάντως μην ακούς κανέναν και κάνε σεξ οπότε το νιώθεις ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
Να χεις μετά έτσι να καυχιεσαι;;;;;Όχι αγαπητέ, λάθος το σκέφτεσαι.Δεν είναι κατόρθωμα για να κοκορευεσαι.Είναι προσωπική υπόθεση πρώτα πρώτα, όταν νιώσεις έτοιμος να το κάνεις, όχι γιατί πρέπει ή για να έχεις να καυχιεσαι, με σεβασμό στον εαυτό σου και τον άνθρωπο που θα μοιραστείς την εμπειρία.
Εχουν αδικο. Εχουν αδικο γιατι το σεξ δεν ειναι κατι που πρεπει να γινει μεχρι την ενηλικιωση.Ναι δεν ειναι κατι τρομερο να κανεις σεξ , το βρισκεις ευκολα αλλα το τονιζω πως η πρωτη σεξουαλικη εμπειρια δεν ειναι οτι πρεπει να ειναι ροζ συννεφακια αλλα να ειναι ομορφη, με σεβασμο προς το σωμα μας και εφοσον εμεις νιωθουμε καλα με την ολη κατασταση.Οσο για τους φιλους, περα απο το να περναμε καλα υπαρχουν και αλλα πραγματα.
Scroll to top icon