ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.9.2018 | 19:21

Ρε κάτι φρούτα....

Μου ζήτησε τον κωδικό του facebook- instagram. Η δικαιολογία του είναι πως επειδή έχω 3 φίλους άντρες θέλει να δει πως μου μιλάνε και ότι επειδή έβγαινα αρκετά το καλοκαίρι μήπως με φλερτάρει κάνεις και δεν το έχω καταλάβει(!). Του είπα πως δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο και άρχισε ότι κάτι του κρυβω, ότι τον κερατωνω κτλ. Κάτι που φυσικά δεν γίνεται.Ουτε καν φλερτάρω με αλλους.Επίσης μου είπε για τις φιλιες μου με άντρες πως με βλέπουν ως εν δυνάμει γκόμενα και δεν καταλαβαίνω γιατί είμαι γυναίκα , σίγουρα θέλουν σεξ μαζί μου γιατί είμαι όμορφη. Πως δεν θα ανέχεται από εδώ και πέρα να γκομενιαζω μπροστά στα μάτια του και δεν είναι ηλίθιος.Ο ένας με μια καλη σχέση 5 ετών και με τους άλλους δύο μας ενώνει φιλιά 10 χρόνων. Του είπα να βάλει σε μια βαλίτσα τις ανασφάλειες του και να φυγει.Αφορμή για όλα αυτά επειδή ο ένας από τους φίλους μου με έφερε με το αμάξι σπίτι επειδή χάλασε το δικό μου.Στο καλο.
4
 
 
 
 
σχόλια
Έλα τώρα, πες την αλήθεια σε μας εδώ, δεν έχεις δει ΠΟΤΕ ούτε έχεις δει ερωτικά κάποιον από τους άλλους 2; Γιατί μου βγάζεις ότι τους έχεις καβάτζα και απλά επειδή είναι πιασμένοι δε κάνεις κάτι; Αν ήσουν αφοσιωμένη στον γκόμενό σου θα του εξηγούσες ήρεμα κι ωραία με στοργή ότι δε τρέχει ούτε θα τρέξει ποτέ κάτι. Εσύ όμως ήρθες και το έγραψες εδώ και τον χώρισες κιόλας με ευκολία!
Scroll to top icon