ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.9.2018 | 14:51

Μου ζήτησε τρίο

Μου ζήτησε τρίο.Μιλάω με ένα παιδί και βγαίνουμε εδώ και δύο μήνες περίπου εγώ μένω Θεσσαλονίκη και αυτός Λάρισα. Είχαμε κάποιος καυγάδες ενδιάμεσα διότι έβλεπα ανα διαστηματα νακάνει like και follow σε διάφορες κι αυτό το πράγμα με πειράζει και του είπα πολλές φορές να το σταματήσει και ποτέ δεν το σταματούσε τελείως.Εγώ εχω Αρχίσει να δένομαι μαζί του συναισθηματικά. Κι μου είπε ότι κι αυτός σιγά-σιγά αρχίζει να το νιώθει. Όταν ανεβάζω καπως προκλητιξεσς φωτογραφίες ή βγαίνω παρέα με αγόρια τον πειράζει και μου λεει ξέρωγω όλο με γκόμενους είσαι και τι είναι αυτά που ανεβάζεις και δε μαρέσει να τα ανεβάζεις και τέτοια.Σήμερα κάναμε βιντεοκληση και με ρωτάει άμα θα ήθελα να κάνω κάτι με δύο άντρες μάζι ή να φέρω μία φίλη μου. Και τον ρωτάω πως γίνεται να μου ζητάς κάτι τέτοιο αφού μου είχες πει ότι αρχίζεις και έχεις συναισθήματα για μένα και ότι με βλέπεις σοβαρά; Και μασούσε τα λόγια του λέγοντας έλα πλάκα σου έκανα και μετά μου λέει ότι δεν ξέρει άμα γίνεται σοβαρό άυτο επειδή είμαστε μακριά. Θα δείξει στην πορεία.Επίσης πολλές φορές μου λεει πρόστυχολογα πήχη κ@υλιάρα μου π**τανάκι μου και τέτοια. Είμαι πάρα πολύ μπερδεμένη δεν μπορώ να καταλάβω τι πραγματικά θέλει από μένα. Και ναι τον έχω ρωτήσει τι θέλεις από μένα και απάντηση ότι αν ήταν να βγαίνουμε να περνάμε καλά να σε φέρω και στα μέρη μου αυτό τι σημαίνουν όλα αυτά ρε παιδιά βοηθήστε με για τα σπάει το κεφάλι μου.
7
 
 
 
 
σχόλια
ΟΚ, ελεεινός και τρισάθλιος ο τύπος, αλλά η δική μου εμπειρία λέει πως για να φθάσει κάποιος στο σημείο να προτείνει να σε πάρουν παρέα με ένα φίλο του (ή να πας εκεί κάποια φίλη σου) η ίδια έχεις αφήσει τα περιθώρια. Όταν ο άλλος σε λέει δήθεν χαριτωμένα ''πουτ@ν@κι'' και εσύ δεν αντιδράς, σκέψου μόνη σου τι επακολουθεί.
Δεν νομίζω ότι έχει κάτι σοβαρό στις προθέσεις του. Τα σημάδια δείχνουν ανωριμότητα. Εφόσον δεν σε καλύπτει όλο αυτό και σε κάνει να δυσφορεις φύγε. Τελείωσε το.
Κομμένα αυτά πες του ξεκ....ρη,αν δεν με σεβαστείς θα υποφέρεις!!!!Κορίτσι μου αν εσύ θεωρείς πως αξίζεις τέτοια συμπεριφορά τι να σου πω?Τα πρώτα δείγματα στα έδειξε ήδη νωρίς...Απο εκεί και πέρα εσύ κρίνεις αν το αφήσεις να πάει παραπέρα ή αν θα την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια!
Χαχχαχαχαχαχαχαχα... Σήμερα ναι!Με ενεργοποίησες και εσύ με την only for me... ;-*I love KARGA λέμε και κλαίμε! :-PΠες της να φύγει...Αυτός ο άνθρωπος βγάζει πολλά βίτσια εξ'αρχής... Αργότερα τι θα κάνει δηλαδή? Ε? Ε?ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΥΡΙΕ! ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ!
Scroll to top icon