ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.9.2018 | 12:26

Δεν κανει μπανιο

Υπαρχουν ανθρωποι που κανουν μπανιο οταν ειναι να κανουν μονο σεξ ποσο αηδια ??οταν ειδικα το συνειδιτοποιεις και το επιβεβαιωνεις και το χειροτερο καθε φορα σχεδον με τα ιδια ρουχα .
11
 
 
 
 
σχόλια
Λένε ότι η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά. Η πρώτη μου σχέση έκανε μπάνιο μια στο τόσο. Έτσι είχε μάθει από το σπίτι του γιατί εκεί που μένουν έχουν θέμα με την αποχέτευση.Η πεθερά μου είναι ο δεύτερος πιο "βρωμυλος" άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Γεννήθηκε και μεγάλωσε σε χωριό οπότε μάλλον εκεί οφείλεται η κακή σχέση της με το σαπουνονερο.Δε νομίζω ότι μπορεί κάποιος να χρησιμοποιεί τα προβλήματα του σαν δικαιολογία για την απλυσια του. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Αν κάποιος πάσχει από κατάθλιψη (η απροθυμία να κάνεις μπάνιο είναι ένα σύμπτωμα) θα πρέπει να το κοιτάξει το συντομότερο.Είμαι καθαρός δε σημαίνει κάνω μπάνιο κάθε μέρα απαραίτητα. Μπορεί το χειμώνα να κάνεις μέρα παρά μέρα. Μπορεί το καλοκαίρι να χρειάζεσαι 2 μπανακια την ημέρα. Μπορεί να λούζεσαι 2 φορές την εβδομάδα και να είσαι οκ.Όλα τα άλλα μου ακούγονται σαν δικαιολογίες κι έλλειψη σεβασμού του εαυτού μας αλλά και των υπολοίπων που μας περιτριγυριζουν. (Εξαιρούνται περιπτώσεις βαριάς ασθένειας, σοβαρών δερματολογικων παθήσεων κτλ όπου και πάλι υπάρχουν λύσεις το 2018).
Ακριβώς το αντίθετο λέει.Ότι όταν είναι να τη συναντήσει (για να κάνουν σεξ προφανώς), μόνο τοτε κάνει μπάνιο.Όταν τη συναντάει δηλαδή, είναι καθαρός.
Ευαίσθητα πράγματα ρε choc.Αν σκεφτεί κανείς, πόσο σημαντική είναι η προσωπική υγιεινή, και πόσο σημασία δίνεται σε αυτήν από τη στιγμή που γεννιέται ο άνθρωπος, φαντάσου τι συμβαίνει σε κάποιον, που την απαρνειται.
Ε, ακόμα κι αυτό σημαίνει ότι γνωρίζει τη σημασία της καθαριότητας.Αλλιως δεν θα έκανε μπάνιο ούτε πριν το σεξ.Ίσως έλλειψη εσωτερικών δυνάμεων, ίσως έλλειψη κινήτρων.. Είναι πολλά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon