ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.9.2018 | 19:59

Κι εγώ τον είδα.

Στην αρχή θέλησα να φύγω, αλλά μετά τον πλησίασα. Εκείνος είχε σταματήσει και με κοίταζε. Είπα καλησπέρα και τον ρώτησα τι κάνει. Με κοίταξε λίγο και μετά κατέβασε τα μάτια του. Κατάλαβα γιατί, είχε εξαφανιστεί τότε, ήταν πολύ δύσκολα για μένα. Άργησα να συνέρθω, είχα μάθει πως είχε μπλέξει με άλλη. Πικράθηκα πολύ είχα νιώσει πως δεν αξίζω τίποτε, έκανα ότι μπορούσα για να τον ευχαριστήσω γιατί τον αγαπούσα αλλά δεν έφτασε με παράτησε με τον χειρότερο τρόπο. Έζησα μόνη μου δυο χρόνια και μετά γνώρισα έναν υπέροχο άνθρωπο και παντρευτήκαμε. Με προσέχει είναι ένας θησαυρός τον αγαπώ πολύ. Ο πρώην με ρώτησε τι κάνω και του είπα πως είμαι καλά και πως έχω παντρευτεί. Με κοίταξε σχεδόν βουρκωμένος μου είπε πως ο άντρας μου είναι πολύ τυχερός και τον λυπήθηκε η ψυχή μου. Να μην βρίζετε αυτούς που σας αφήνουν αν αξίζετε πραγματικά και αγαπάτε με την καρδιά σας θα έρθει η ώρα θα πονέσουν που σας άφησαν. Δεν το θέλω να πονάει αλλά δεν είναι στο χέρι μου. Μου είπε πως εκείνη η γυναίκα δεν του φέρθηκε καλά, χώρισαν γρήγορα αλλά εκείνος δεν τόλμησε να γυρίσει σε εμένα. Δεν του είπα τίποτε, αλλά ξέρω πως αν είχε γυρίσει θα τον είχα συγχωρέσει. Άνθρωποι είμαστε και κάνουμε λάθη. Τον λυπήθηκε η ψυχή μου είναι μόνος του και φαίνεται γερασμένος. Όταν πήγα στο σπίτι είπα στον άντρα μου τι έγινε, και αυτός είπε κρίμα ο άνθρωπος που είναι μόνος του αλλά ότι θερίζουμε σπέρνουμε στη ζωή. Είπε πως μερικοί έχουν συνηθίσει να είναι με σκουπίδια και όταν πέσει ανέλπιστα χρυσό στα χέρια τους δεν είναι σε θέση να το εκτιμήσουνε. Είπε πως έχω χρυσαφένια καρδιά και έλιωσα, τελικά εμένα σε καλό μου βγήκε κι ας πόνεσα πολύ. Ο άντρας μου δεν έχει μάτια για άλλη συνέχεια με προσέχει και θέλει να βλέπει χαρούμενη.Αν σας έχει αφήσει και εσάς κάποιος που του φερθήκατε με σεβασμό και αγάπη μην λυπάστε. Δεν είμαστε πολλοί οι άνθρωποι που τιμάμε με όλο μας το είναι τον σύντροφό μας. Αν σας άφησε το ξέρω πως πονάει πολύ, αλλά κάπου σας περιμένει εκείνος ο άνθρωπος που θα σας δώσει όλη την αγάπη και την προσοχή που αξίζετε και θα τον αγαπήσετε κι εσείς. Κανένας καλός δεν πάει χαμένος κι ας λένε.
5
 
 
 
 
σχόλια
Κοίτα, χαίρομαι πραγματικά που νιώθεις ευτυχισμένη με τον άντρα σου και σου εύχομαι κάθε καλό. Αλλά επειδή εσένα σου έκατσε η μπίλια, δεν επιβεβαιώνονται οι συμπαντικές θεωρίες του στυλ ''κάπου κάποιος τέλειος περιμένει και εσάς και θα σας βρει κάποια στιγμή''. Αυτά μετά συγχωρήσεως είναι παραμυθάκια για μικρά παιδάκια.
" Δεν είμαστε πολλοί οι άνθρωποι που τιμάμε με όλο μας το είναι τον σύντροφό μας"Δυστυχώς ορισμένους/ορισμένες τους πιάνει μία μανία του "μπορώ να βρω καλύτερο - πιο όμορφο - πιο fit ...." με αποτέλεσμα να απαξιώνουν τον άνθρωπο που είναι δίπλα τους Αυτοι οι άνθρωποι καταλήγουν να είναι οι ενδιάμεσοι σταθμοί μέχρι να βρούμε (άν ποτέ) τον δικό μας άνθρωπο
Το λες και κάρμα !Χαίρομαι για σένα ειλικρινά και μπράβο σου που το έγραψες για να δώσεις κουράγιο σε άτομα που βρίσκονται στη θέση που ήσουν .Πάντα ευτυχισμένη ρε γλυκούλα και να αγάπας και εσύ τον άντρα σου το αστέρι.
Scroll to top icon