ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.9.2018 | 11:35

Εξομολογούμαι...

οτι έχω τόσο ανώμαλο δέρμα προσώπου, αλλού αρκετά λιπαρό, αλλού αρκετά ξηρό και σε κάποια σημεία με δερματίτιδα που δεν μου κάθετε κανένα μα κανένα μέικαπ/φοντέισον ούτε ακόμα και ενυδατική με χρώμα, ούτε αυτή! απο το να κυκλοφορώ σαν να αλλάζω δέρμα αφού φαίνομαι σαν ξεφλουδισμένη, αναγκάζομαι να μην χρησιμοποιώ τίποτα. αφού όμως δεν χρησιμοποιώ τίποτα, αυτομάτως δείχνω αρκετά μικρότερη σαν κοριτσάκι με αποτέλεσμα να μην με προσέχει κανείς άνδρας ή μόνο οι 25άρηδες και εγω πλησιάζω τα 35... πφ!
3
 
 
 
 
σχόλια
Το γρήγορο φαγητό, τα τηγανιτά, η έλλειψη ύπνου, το άγχος, το κάπνισμα συμβάλλουν στη καταστροφή της επιδερμίδας. Δοκίμασε να κάνεις απολέπιση να φύγει πρώτα το νεκρό δέρμα και βάζε ενυδατική και αντιγηραντική κρέμα. Πίνε άφθονο νερό, τρώε φρούτα και λαχανικά. Θα δεις σταδιακά την πρόοδο.
Πολύ γνωστή εταιρεία παραφαρμακευτικών καλλυντικών, έχει foundation ειδικά για δέρματα σαν το δικό σου. Είναι ένα λεπτό, μαύρο σωληνάριο και στον τίτλο του φέρει τις λέξεις 3d correction. Γκούγκλαρε το. Είναι και σχετικά φθηνό αν το πάρεις με έκπτωση. Κατά τ' άλλα, ότι σου λέει και η Πενθεσίλεια, παραπάνω. Ίσως θα έπρεπε να ψάξεις και προς την κατεύθυνση των καλλυντικών που ενδείκνυνται για ατοπικά δέρματα. Μίλα και με κάποιον δερματολόγο, δεν χάνεις κάτι. Ίσα ίσα. Για τσ' άντροι, θεωρώ ότι προσελκύεις ότι εκπέμπεις, συνολικά. Στη διάθεση σου είναι τί και ποιον θα κρατήσεις ή θα απορρίψεις.
Scroll to top icon