ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.9.2018 | 05:45

Μπέρδεμα ?

Γειαα σας! Αρχικά είμαι 17 και μέχρι τον Δεκέμβριο του 17 με ελκυαν οι άντρες μόνο.. Λοιπόν που λέτε τον Δεκέμβριο του 2017 γνώρισα μια κοπέλα σε ένα σαιτ γνωριμιών που είχα βάλει να μου εμφανίζει και κοπέλες και όταν την είδα τρελάθηκα η εμφάνιση της δεν είχε στοιχείο θηλυκού ήταν με ξυρισμένο μαλλί και φαρδιά ρούχα τέλος πάντων αρχίσαμε να μιλάμε και μου άρεσε πάρα πολύ είχαμε βγει κάποιες φορές αλλά πάντα με παρέα γιατί δεν ήθελα μόνες είχα άγχος.. Όταν μιλούσαμε ζήλευα πάρα πολύ αν θα έβγαινε σε κάποιον κλαμπ η αν μίλαγε με κάποια άλλη τέλος πάντων με τα πολλά έγινε κάτι μεταξύ μας και είχαμε σχέση για λίγο καιρό μετά χωρίσαμε και εγώ είχα κόλλημα βρήκα κάποια άλλη κοπέλα που της έμοιαζε με την οποία δεν ένιωθα κάτι απλά είχαμε φιληθει και τίποτα άλλο.. από τότε έχω κάνει αρκετές γνωριμίες με κοπέλες κυρίως του τύπου αγορε στυλ.. Στο σεξουαλικο κομμάτι ήμουν πάντα παθητική μέχρι που γνώρισα μια κοπέλα και μ άρεσε πάρα πολύ όπως επικοινωνούσαμε και σαν εμφάνιση και όλα και μ βγήκε να της κάνω πράγματα πάνω σε αυτό το κομμάτι κ μου άρεσε πολύ.. Αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως ειναι πως ενω είμαι σίγουρη πως ελκυομαι από αντρες και από κοπέλες που δεν βγάζουν κάτι θυληκο δεν καταλαβαίνω αν είμαι bi επειδή ναι μεν μου άρεσε πάρα πολύ το σεξουαλικο κομμάτι και αυτό που δοκίμασα αλλά δεν θα μπορούσα ποτέ να προχωρήσω σεξουαλικα με μια θυληκη κοπέλα μόνο με κάποια brutal επειδή δεν μου βγαίνει... Θα ήθελα μια γνώμη να μ πείτε τι πιστεύετε ?
1
 
 
 
 
σχόλια
Δε χρειάζεται να σε προβληματίζει παραπάνω από όσο πρέπει. Η έλξη, οι έρωτες, το σεξ είναι για να περνάμε όμορφα. Αν νιώθεις έλξη για κάποια κοπέλα, μπορείς πάντα να δοκιμάσεις, με σεβασμό και ειλικρίνεια απέναντί της.
Scroll to top icon