ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.9.2018 | 15:35

Κλισε ερωτηση

αλλα δεν μπορω να μην την κανω.Πιστευετε στον κεραυνοβολο ερωτα;Σ'αυτον τον επιφανειακο αλλα ικανο να σε ταραξει,να κανει τη καρδια σου να χτυπαει δυνατα,να μη ξερεις τιποτα για τον αλλον αλλα να τα βλεπεις ολα τελεια και ιδανικα(ενταξει αυτό δεν παιζει) ή στον αλλον,τον συνειδητοποιημενο,που πρωτα γνωριζεις τον αλλον και μετα επιλεγεις αν τον θελεις ή οχι;
5
 
 
 
 
σχόλια
Κάποτε ερωτευτηκαΚι ήταν κεραυνοβολοΜε πέτυχε ο ερωταςΘαρρώ με φλογοβολοΜα προτιμώ τον ερωταΠου έρχεται σαν κυμαΑργό αργό και σταθεροΚι ας μη μου βγαίνει η ρίμα.
Πιστεύω περισσότερο στην αυθυποβολή. Είναι τι σκέφτεται ο καθένας, τι θέλει να του συμβεί, τι περιμένει να του συμβεί και όταν έρθει αντιμέτωπος με την κατάσταση που έχει φτιάξει στο μυαλό του, την βαφτίζει και κεραυνοβόλο έρωτα άμα λάχει.
Δεν ξέρω να σου απαντήσω προσωπικά γιατί κεραυνοβολισμούς δεν έχω συναντήσει. Δεν ξέρω αν υπάρχει μπορεί και να συμβαίνει σε μερικούς. Το θέμα είναι αν θα έχει διάρκεια και κάποια κατάληξη και όχι απλά να είναι ένα πυροτέχνημα στον ουρανό που θα σβήσει αφού εντυπωσιάσει.
Ο 'κεραυνοβολος ερωτας' είναι ουσιαστικά ενθουσιασμός. Ο άλλος που λες είναι έρωτας. Αυτό πιστεύω εγώ. Τώρα αν η ζωή με διαψεύσει στην πορεία, δεν το ξέρω.
Scroll to top icon