ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.4.2013 | 01:06

Η σύντροφος μου, μου έκανε πρόταση γάμου!

Χθες κλείσαμε μαζί 2 χρόνια. Οι γονείς μου δεν έχουν ιδέα για την προσωπική μου ζωή. Με την σύντροφο μου μένουμε μαζί εδώ και 6 πέριπου μήνες.Χθες το βράδυ, μου έτοιμασε ρομαντικό δείπνο. Εγώ νόμιζα ότι το δώρο για την επέτειο μας, θα ήταν αυτό! Αμ,δε!Κάποια στιγμή, βγάζει 2 εισιτηρία από έναν φάκελο! Μου τα δίνει. Βλέπω τα ονόματα μας. Αεροπορική πτήση για Μαδρίτη στιι 25 Μαιου! Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας! Μια χαρά μου έκτασε το ταξιδάκι. Πανηγύριζα σαν χαζό από την χαρά μου! Καιρό το λέγαμε άλλωστε να πάμε εξωτερικό για διακοπές! Το θέμα είναι η βόμβα που έσκασε στην συνέχεια! Μου είπε ότι δεν θέλει να πάμε στην Ισπανία απλά για διακοπές (μιας και είναι από τις χώρες που είχα όνειρο να πάω...) αλλά για να με παντρευτεί!Της απάντησα: "Έλα! Πλάκα κάνεις; Χαχαχα" και απαντάει με απόλυτη σοβαρότητα: "Καθόλου! Το εννοώ 100%!".Δεν μπορείτε να φανταστείτε το σοκ. Αυτή την ανατροπή-εξέλιξη ουδέποτε μπορούσα να την αναλογιστώ. Είναι τρελή. Πράγμα που με τρομάζει αλλά έως ένα σημείο με γοητεύει ασύλληπτα. Ποτέ μου δεν ένιωσα πως με αγαπάει άλλος άνθρωπος τόσο, όσο εκείνη η τρελαμένη τύπισσα που όλη την ώρα γελά και μιλά με όλους με τόσο ευγένεια και δοτικότητα. Το πρόβλημα ποιο είναι; Είμαι κι εγώ γυναίκα! Τι θα πω στην μαμά μου Παναγία μου, η οποία ζει ακόμα στον Μεσσαίωνα σε ένα "τριτοκοσμικό" (σε αντιλήψεις) χωριό κάπου στην επαρχία;Μαμά να σου συστήσω τον γαμπρό σου την Έυη;! ΧαχαχαΠαιδιά σε κάποιους ακούγεται γελοίο, σε άλλους μάλλον αηδιαστικό αλλά αυτός ο άνθρωπος είναι ο δικός ΜΟΥ άνθρωπος. Έχω σοκαριστεί και έχω επίσης σκλαβωθεί. Της είπα ναι με τα πολλά! Ο Θεός να μας βοηθήσει... Χαχα Φιλιά!
12
 
 
 
 
σχόλια
Με το καλό εύχομαι. Άμα θέλει η νύφη και η νύφη τύφλα να έχουν τα πεθερικά, σημασία έχει ότι το θέλεις και ότι ο άνθρωπος αυτός αξίζει για εσένα.
Α και κατι αλλο! Μηπως ηρθε ο καιρος να πεις στην μαμα σου οτι εισαι γκει? Γιατι αν της πεις οτι εισαι γκει και οτι παντρευτηκες θα πεσει 2 φορες κατω. χαχαMηπως να της το εφερνες καπως ετσι? http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2270322/Good-morning-parents-Im-gay-How-teenage-girl-came-mom-dad-homemade-cake-letter-witty-baking-puns.html :)))
Αι σιχτιρ! Συγκινηθηκα! Να ζεισετε κοριτσια! Να εισαστε για παντα μα παντα μαζι και ευτυχισμενες καθε στιγμη!!Στο μεταξυ αρχιζω να διαβαζω το κειμενο και σκεφτομαι.. "αντρας γραφει με αυτον τον τροπο?, ποιος ξερει τι θα σου συρουνε απο κατω.Μετα την ψιλιαστηκα την δουλεια!Αντε και στα δικα μας λοιπον οι ελευθεροι/ες!!! Φιλια κοριτσια, ευχες μεσα απο την καρδια μου!!!!
Η πιό cool πρόταση γάμου....Άν και straight,σε τέτοια κατάσταση πιθανότατα και εγώ θα δεχόμουν:-)"Άντε, και καλή τύχη μάγκες" που θα έλεγε και ο Παυλάρας...
Αχου!Πολύ ωραία η πρόταση!Αν θέλεις πραγματικά να παντρευτείς την κοπέλα(και δεν δέχτηκες για να μην την στενοχωρήσεις),κάνε το!Όσο για την μαμά σου,δεν χρειάζεται να το ξέρει.Απλά θα ξέρει ότι δεν κατάφερες να βρεις ένα καλό παιδί να παντρευτείς(χρησιμοποιείς και την δικαιολογία της κρίσης) και μια χαρά.Άντε, η ώρα η καλή!Να ζήσετε,να ευτυχήσετε και καλούς απογόνους(αν είστε τόσο αγαπημένες,αξίζει να παλέψετε για υιοθεσία για να προσφέρετε αγάπη σε ένα παιδί)!!!:-)))!
Αν υπάρχει αγάπη και έρωτας οι γονείς θα καταλάβουν, μπορεί να αργήσουν αλλά όταν συνειδητοποιήσει η μαμά σου την ευτυχία που σου προσφέρει η Έυη σου θα τον εγκρίνει το γαμπρό, καλά στέφανα.. ή μάλλον καλές υπογραφές ρε κορίτσια.
Scroll to top icon