ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.9.2018 | 19:48

40+

Γιατί υπάρχουν τόσοι 40+ εργένηδες χωρίς παιδιά; Δεν γνωρίζω ελεύθερες σε αυτή την ηλικία, μόνο μερικές χωρισμένες με παιδιά. Οι ελεύθεροι όλοι που ξέρω θέλουν να παντρευτούν ακόμη και όσοι δεν θέλουν παιδιά. Τις γυναίκες που άργησαν να κάνουν παιδιά και χώρισαν δεν τις θέλουν οι άντρες δεν θέλουν να μεγαλώνουν ξένα παιδιά. Αυτές που ζούνε μόνες τους και τα παιδιά έχουν φύγει από το σπίτι ούτε να ακούσουν για δεσμό και γάμο. Ακριβώς έτσι έχουν τα πράγματα το ζω κάθε μέρα. Τι θα γίνει θα τη βρούμε την άκρη ή θα γεμίσει ο τόπος μοναχικούς άντρες; Αυτές οι χωρισμένες που ζούνε μόνες γιατί δεν θέλουν έναν άντρα στη ζωή τους μόνες τους θα κάτσουν; Δεν μπορώ να καταλάβω. Η μια λέει θέλει να ζήσει τη ζωή της, η άλλη δεν θέλει να βάλει μπελάδες στο κεφάλι της καλύτερα μόνη. Τι μπελάδες, μπελάς είναι να έχεις έναν άνθρωπο να πεις μια κουβέντα; Τι γίνεται ρε παιδιά έχασα επεισόδια; Σε λίγο θα γράφω 50+ και θα το έχω πάρει απόφαση ότι θα μείνω μπακούρι, αν δε βρίσκω τόσον καιρό θα βρω μετά τα 50; Δεν υπάρχει περίπτωση τότε ούτε για μια νύχτα δεν θα βρίσκω.Μετά λένε πως οι άντρες δεν θέλουν δεσμεύσεις μας δουλεύουν οι κοπέλες παίζουν με τον πόνο μας.
2
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί το να έχει άλλες προτεραιότητες κάποιος άνθρωπος από τις δικές σου, τον καθιστά 'ανωμαλο'? Οι επιθυμίες είναι ατομικές..εσύ θες συντροφιά μια γυναίκα για να είσαι καλά, κάποιος άλλος θέλει το σκύλο του και την ησυχία του.
Scroll to top icon