ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.9.2018 | 11:26

Πενθος-απωλεια

5 σταδια λενε πρεπει να περασεις που συνηθως κρατανε 3 ως 5 χρονια. Ουτε καν. Δεν μας ειπαν απο που εξαρταται αυτο. Απο το χαρακτηρα του καθενος?απο το αν ειναι αδιαφορος?απο το αν ειναι παραπανω ευαισθητος ή όχι?πιστεψτε με καταρχην ο θυμος κραταει οσο δεν παει και οχι μονο αυτο,αλλα οταν πιστευεις οτι τον ξεπερασες για να πας στο επομενο σταδιο,νατος παλι μαζι με τα υπολοιπα.Και επειτα εχεις και την θλιψη.που δεν ξερεις πια,ποιο ειναι δυνατοτερο, αυτη ή ο θυμος?Ειναι λες και κοντραρονται.Ποιο θα παραβγει και ποιο θα κρατησει παραπανω!και μετα εχεις και την αποδοχη.Που πως να την περασεις οταν σου εχει παει παραπανω απο 5ετια και ακομη παλευεις με τα υπολοιπα.5 χρονια λενε. Λενε.. Οταν χανεις μανα πατερα αδερφια δεν το αποδεχεσαι ποτέ.Και εχεις φτασει κοτζαμ ενηλικας και ακομη κλαις πισω απο πορτες γιατι πολυ απλα ντρεπεσαι να το πεις ή δεν σε καταλαβαινει κανεις πως ακριβως νιωθεις..Συγνωμη για το μεγαλο κειμενο.Απλα καμια φορα θες να τα σπασεις ολα και να εξαφανιστεις.Προτιμησα να τα πω εδω.
2
 
 
 
 
σχόλια
Τα σταδια, δε σημαινει χρονια. Ουτε σημαινει οτι μολις "ξεπερασεις" ενα σταδιο, αποκλειεται να πισωγυρισεις σε προηγουμενο, που το εχεις ξεπερασει. Δυστυχως, ο χρονος δεν ειναι στατικος..μεταβαλλεται μαζι με τα συναισθηματα σου και δεν ειναι συγκρισιμος, με κανενος αλλου, οπως και τα συναισθηματα σου.Εγω αυτο που λεω, ειναι να μη ντρεπεσαι ποτε να πεις οτι πονας, ή να κλαψεις. Κι ας μη σε καταλαβαινει κανεις, οι περισσοτεροι ειμαστε εδω για να ακουσουμε και να αγκαλιασουμε.Δεν εισαι μονος/μονη.
Έχασα την μάνα μου πριν 6 χρόνια και ακόμα σαν την πρώτη μέρα νιώθω μέσα μου...άστο...μην το ψάχνεις...μόνο αν έχεις χάσει κάποιον δικό σου καταλαβαίνεις!
Scroll to top icon