ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.9.2018 | 16:24

Που είσαι

Είμαι έγκυος και δεν απάντησε ποτέ στο μήνυμα που του έστειλα και του το ανακοίνωσα.Δεν είχα άλλη επιλογή δεν σήκωνε το τηλέφωνο. Έχουν περάσει δύο εβδομάδες και δεν έχει επικοινωνησει. Νιώθω τόσο θυμό και θλίψη. Δεν το έχω πει σε κανέναν και ούτε πρόκειται. Δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω. Δέχομαι να μην θέλει, όμως το ότι εξαφανίστηκε δεν μπορώ να το δεχτώ. Ειναι τρομερό πως με αντισυλληπτικά και πάλι συνέβη. Αν τον είχα δίπλα μου θα ήταν αλλιώς. Ας μη με θέλει. Αρκεί να με στηριζε. Ας έρθει να μου πει κάτι. Δεν ήμουν σχέση μιας βραδιάς. 3 χρόνια και εξαφανιζεσαι. Τι θα κανω μόνη μου τώρα. Μέσα μου ξέρω τι θέλω. Με το που το έμαθα κατευθείαν πεταξα τα τσιγάρα από τη τσάντα. Όμως ένα παιδί θέλει δυο. Έχω μεγαλώσει χωρίς πατέρα και το ξέρω. Ας είχες τα @@ να έρθεις και να μου πεις έστω ένα κόψε το λαιμό σου. Σε μισώ.
6
 
 
 
 
σχόλια
Δεν ξέρω τι γράφουν από πάνω, μια απορία έχω: 3 χρόνια "σχέση" και του ανακοίνωσες οτι είσαι έγκυος με ένα μήνυμα;; Κάτι δεν κολλάει. Νομίζω η απάντηση στο γιατί εξαφανίστηκε έχει να κάνει με το τι πραγματικά είχατε κι όχι τι νόμιζες οτι είχατε.
Να πας τον βρεις. Άσε που πιστεύω επειδή οι πιθανότητες να μείνεις έγκυος με αντισυλληπτικά είναι μηδαμινές και συνήθως προέρχονται από λάθος τρόπο που τα παίρνουμε (μη με φατε, έπαιρνα άπειρα χρόνια, έχω μιλήσει με πολλούς γιατρούς) ,μπορεί να νομίζει ότι το έκανες για να τον τυλίξεις. Μετά από τρία χρόνια δεν έχετε κοινούς γνωστούς; Φίλους; Μίλα σε αυτούς
Τι να σου πω τωρα και σενα..οτι εχεις αδικο; Και γω, ουτε να τον φτυσω δε θα ηθελα, μετα απο τετοια συμπεριφορα. Σαφως, δικαιολογιες μπορουν να υπαρξουν, τυπου "φρικαρα", "ηθελα χρονο να το διαχειριστω" κλπ, αλλα η σκληρη αληθεια του πραγματος, ειναι πως η αρχικη αντιδραση, δειχνει παρα πολλα για το ποιος ειναι και πως θα ειναι γενικοτερα. Και εχουν περασει και δυο βδομαδες...Ενα παιδι θελει αγαπη. Δεν ξερει να μετραει. Ιδανικα, θελει μια καλη γονεικη σχεση, αλλα και χωρις αυτην, αν αποφασισεις οτι θελεις να το κρατησεις, θα τα καταφερεις.
Scroll to top icon