ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.9.2018 | 15:00

Πειτε μου τι να κανω;

Ειμαι απο τον Ιουλιο με μια κοπελα. Περναμε ομορφα, περασα το πιο ομορφο καλοκαιρι της ζωης μου, με εκανα πραγματικα ευτυχισμενο και χαρουμενο. Τωρα ομως τα πραγματα εχουν αλλαξει. Με εχει φαει με την γκρινια, με τις φωνες και την υστερια της. Γιατι βαριεται, γιατι δεν ειμαστε οπως το καλοκαιρι και εχω αλλαξει (δεν παμε βολτες οπως τοτε δλδ λογω δουλειας και οικονομικων). Γυρισε και μου ειπε πως βαρεθηκε, πως δεν ζουμε την σχεση μας, πως μειναμε στις ιδιες καφετεριες και μαγαζια και δεν παμε βολτες σε διπλανες πολεις ή διακοπες για να μην βαλτωσει η σχεση. Εχει κουραστει λεει απο την ολη κατασταση. Η κοπελα δεν εχει θεμα να βαζει τα μισα λεφτα (αν και ποτε δεν την αφηνω να πληρωσει εκτος αν ζηταει υπερβολες) αλλα παντα το αυτοκινητο πρεπει να το εχω εγω και να το απαιτω οπως λεει απο τους δικους μου. Αυτη ομως που νιαζεται τοσο για την σχεση της δεν πηρε αυτοβουλως μια φορα το αμαξι της να κατεβουμε για καφε. Το θεμα ειναι οτι της ειπα πως ψαχνω γυναικα να ειναι διπλα μου για εμενα, να μην μπορει χωρις εμενα υπο οποιες συνθηκες γιατι ειμαι τις αποψης πως μια πραγματικη σχεσει ενωνει προσωπικοτητες και ενας ανθρωπος δεν μενει μαζι με τον αλλον για την καλοπεραση μονο. Εξαλλου η ζωη δεν ειναι μονο καλοπεραση. Η απαντηση της; εμενα δεν μου αρκει να βλεπω μονο εσενα, θελω να κανουμε πραγματα μαζι με εκδρομες και τετοια κι οτι αμα ψαχνεις για γυναικα να μην κανεις ταξιδια να την ξεχασω. Δεν ειμαι αντιθετος στα ταξιδια αλλα... ακομα δεν γνωριστικαμε, λογω επαγγελματος δεν μπορω να πηγαινω οπου θελω (η ιδια ειναι φοιτητρια και με πιεζει απο τωρα να κλεισουμε 5στερο για διακοπες Χριστουγεννων να φανταστειτε) και γενικα δεν θεωρω πως μια σχεση πρεπει να βασιζεται στα γουστα του ενος ή του αλλου. Πως δλδ να δω σοβαρα μια κοπελα η οποια συμπεριφερεται ετσι; Περναω καλα με τον αλλον σημαινει εχω στηριγμα όχι εχω καποιον να μου κανει τα χατηρια. Και παλι δεν προκειται για οικονομικο διοτι εννοειται δεν θα πληρωσω εγω τα γουστα της προκειται για εγωισμο, θελω να παω εκει και θα με πας. Πειτε μου μια γνωμη.
2
 
 
 
 
σχόλια
Για έλα λίγο στη θέση της. Κατέβα εσύ με το σαραβαλάκι σου να πας για καφέ στο Μπουρνάζι και στα Λιόσια. Ενώ μπορείς να κυκλοφορείς με την αυτοκινηταρα του μπαμπά του γκόμενου στα πιο χαι στέκια, στους τοπ προορισμούς με τα πενταστερα ξενοδοχεία.Τι λες καλέ; Και τι φωτογραφίες θα ανεβάσει το κορίτσι στο φεισμπουκ και στο ίνστα; έ; Το έχεις αναλογιστεί αυτό; Αν δεν θέλεις ή κοπέλα σου να χάσει ούτε ένα λαικ, ούτε έναν φολοουερ, κάνε ότι σου λέει.
Scroll to top icon