ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.9.2018 | 13:31

Μαθήματα οδηγησης

Ξεκίνησα και εγώ στα 24 σαν καλή κοπέλα μαθήματα οδηγησης. Ειμαι στο 11ο μάθημα και ακόμα δεν έχω αποκτήσει τελειως τον αέρα της οδηγού. Και Γιαυτο φταίει ο δάσκαλος μου. Καταρχάς όποτε κάνω ένα λάθος αυτός ουρλιάζει. Παρα το γεγονός οτι οδηγώ άνετα μέσα στη πόλη σε ώρες κυκλοφοριακής συμφόρησης. Ρε φίλε αυτός ο τρόπος, δλδ να μαλωνεις συνέχεια, σίγουρα θα έπιασε σε αρκετούς μαθητές. Όχι όμως σε εμένα. Με μαλώνει και μετα εγώ τα χάνω για κανένα 3 λεπτο και σκέφτομαι που με μάλωσε. Επίσης μου ειπε οτι ειμαι εντελώς ανεύθυνη κ χωρίς αυτοπεποίθηση . Ε αυτο το ξέρω ! Και του λέω δε λέγεται ανευθυνότητα Αλλα φόβος. Φοβάμαι να κάνω το οτιδήποτε γιατί ουρλιάζει. Άσε που πρέπει στα 21 μαθήματα να ειμαι τέλεια ! Δηλαδή τι σε πειράζει να κάνουμε 30 εφόσον εγώ δεν έχω πρόβλημα ; Όλοι δηλαδή με τα 21 ήταν τέλειοι ; Στο μάθημα πάω με ππλυ άγχος και φόβο, εξαιτίας του. Αντί να το απολαμβάνω, σιγά σιγά το μισώ.
3
 
 
 
 
σχόλια
Η ένταση που σου δημιουργεί είναι η συνταγή για να σου "καρφωθεί" στο μυαλό τι πρέπει να κάνεις. Και την ακολουθεί η πλειοψηφία των δασκάλων.Σου φαίνεται αδιανόητο, αλλά όταν βρεθείς μόνη σου στο τιμόνι, το στρες θα πάει στο άπειρο και το μυαλό και το σώμα σου θα βρεθούν σε γνώριμες καταστάσεις για να εκτελέσουν μηχανικά ότι πρέπει.Αν σ έχει "ουπς, περάσαμε στοπ χωρίς έλεγχο, εντάξει, την άλλη φορά. Θες να αλλάξεις ταχύτητα;" σε κατέστρεψε.Υπομονή και θα δεις πως θα γίνεις αστέρι :-)
Μου θυμίζεις εμένα που στα 20 πήγα να μάθω οδήγηση και είχα ένα δάσκαλο ψυχάκια, που αρεσκόταν να ουρλιάζει μες τα αυτιά μου με το παραμικρό. Είχα τότε και ωτίτιδα και με τις αγριοφωνάρες του, το πρόβλημα επιδεινώθηκε. Απέκτησα κάποιο φόβο εξαιτίας του, ώσπου μια μέρα άνοιξα τη πόρτα και τη κοπάνισα δυνατά στα μούτρα του και έφυγα. Άλλαξε δάσκαλο δεν θα σε αρρωστήσει κιόλας! Μετά αηδίασα και δεν ήθελα και ούτε θέλω να πάρω δίπλωμα. Δεν με ενδιαφέρει πλέον να αποκτήσω.
Scroll to top icon