ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.9.2018 | 20:10

Υπερβολικος???

Η δικια μου μενει μονη της και εχει κοινο μπαλκονι με ενα τυπο , οταν βγενει στο μπαλκονι ειναι συνεχεια μαζι του και μια φορα που πηγα το ντυσιμο τις ηταν σχεδον ανυπαρκτο... ενα νυχτικακι.. τις εκανα παρατηρηση και μου ειπε οτι ειμαι υπερβολικος . Ειμαι?
5
 
 
 
 
σχόλια
Υπερβολικος δεν νομιζω οτι εισαι.. Πιθανοτατα εισαι οσονουπω κερατας κ εν ευθετω χρονω ταρανδος.. Κ αυτο ΑΝ δεν εισαι ηδη! Ειτε εισαι ομως ειτε οχι, απουσιαζουν καποια πολυ βασικα χαρακτηριστικα απο την κοπελα σου. Οπως, αξιοπρεπεια κ σεβασμος. Ακομα κ αν δεν στα εχει φορεσει, στα δικα μου ματια τουλαχιστον, η ελειψη αυτων των στοιχειων ισουται με ελειψη εμπιστοσυνης (μεταξυ αλλων αλλα η εμπιστοσυνη ειναι το κυριοτερο πιστευω) κ η ελειψη εμπιστοσυνης για εμενα ισουται με τελος της σχεσης.Στη θεση σου θα της εκανα μια συζητηση, θα της εξηγουσα καποια πραγματα, μονο κ μονο για να κοψω αντιδρασεις δηλαδη, γιατι οσο "χαζουλης" ή "αγαθιαρης" να ειναι ο αλλος, καποια πραγματα υπαγονται στην κοινη λογικη. Αφου εβλεπα αυτα που ηθελα, μετα θα επραττα αναλογως. Αν κ ειμαι της αποψης "τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια"..Απο εκει κ περα, δικη σου ζωη, δικη σου σχεση, δικη σου επιλογη.
Ναι και όχι. Βράδυ καλοκαιριού είναι στο μπαλκόνι της, πως θες να βγαίνει ; Οι περισσότερες γυναίκες κυκλοφορούν στο σπίτι με σορτσάκι και μπλούζα χωρίς σουτιέν λόγω άνεσης, όχι επειδή έχουν ερωτική διάθεση εκείνη τη στιγμή. Μπορείς βέβαια να τοποθετήσεις ένα διαχωριστικό από πλεξιγκλάς στο κοινό μπαλκόνι
Κοίτα να δεις άμα η άλλη δεν έχει τη στοιχειώδη αντίληψη να καταλάβει ότι το να βγείς με το ανύπαρκτο νυχτικάκι στου γείτονα , ε δεν το κανεις ...2 πράγματα συμβαίνουν ή είναι πολύ χαζή ή της αρέσει να προκαλέι .
Scroll to top icon