ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.9.2018 | 18:50

Με νευριάζουν

Όλοι αυτοί που το παίζουν άνετοι με ξένες γυναίκες ή με γυναίκες οι οποίες τους είναι αδιάφορες. Αν ένας άντρας έχει σχέση με γυναίκα που δεν τον τραβάει για κάτι παραπάνω, δικαιολογεί τα πάντα. Και το προκλητικό ντύσιμο και την προκλητική συμπεριφορά. Για την αδερφή του ας πούμε ή για μια γυναίκα που τη θέλει για κάτι σταθερό αλλάζει απόψεις και γίνεται συντηρητικός. Πολύ με νευριάζει αυτό, ο σύντροφός μου ήταν με γυναίκες που τα βγάζανε έξω φόρα παρτίδα εγώ ούτε ανοιχτό ντεκολτέ να μη φορέσω. Και τώρα ακόμη αν μιλάμε με άλλους το παίζει άνετος και λέει η κάθε γυναίκα μπορεί να ντύνεται όπως θέλει δε σημαίνει κάτι. Εγώ όμως όχι, πρέπει να φοράω κλειστά μέχρι το λαιμό. Μου τη δίνει αυτή η διπροσωπία του, και δεν είναι μόνο αυτός το κάνουν πολλοί άντρες. Και καλά μοντέρνοι προς τα έξω αλλά στο σπίτι ισχύουν άλλα. Μια φορά είπε ο δικός μου σε μια συζήτηση πως δεν είναι κακό να βγαίνουν νύχτα οι γυναίκες και ας έχουν άντρα, αλλά δεν με αφήνει να πάω σε κλαμπ. Εγώ θα πάω κι ας λέει πως δε θέλει, δεν μπορεί να λέει άλλα στον Κώστα άλλα σε μένα και άλλα στους δικούς μου αι στο διάολο δε βγάζω άκρη μαζί του.
3
 
 
 
 
σχόλια
Συγγνώμη, αλλά εκεί με τον Κώστα γέλασα:Ρ Καταλαβαίνω ότι ήθελες να τα πεις κάπου και να ξαλαφρώσεις, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πώς τους αφήνετε να σας λένε τι θα βάλετε και να σας επιβάλλονται. Ίσως το βλέπω εγώ έτσι επειδή είμαι μικρότερή σου μάλλον,αλλά η συντηρητική συμπεριφορά του είναι τέτοια επειδή εσύ τον αφήνεις.
Χαχα, ξαλαφρωσες;Πιάσε ένα ποτό και άκου..Κάτσε κάτω με τον καλό σου και συζητηστε. Βγάλτε άκρη, γιατί νοιώθει ανασφάλεια με το ντύσιμο σου και τις ανεξάρτητες εξόδους σου και γιατί σου φαίνεται διπρόσωπος. Με το να τα εξομολογεισαι μόνο εδώ, έχεις μηδενικό κερδος. Αν θες να ωριμάσετε και οι δύο σε αυτή τη σχέση, χρειάζεται αμοιβαία προσπάθεια και όχι παιδιάστικα φερσιματα.
Scroll to top icon