ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.9.2018 | 21:14

Χωρίς πτυχίο και φέτος...

Είμαι 22 και θα μου πείτε νταξει δεν σε πήραν και τα χρόνια αλλά ναι είμαι σε μια σχολή που και δεν την πήρα με καλό ματι και είναι δύσκολη αρκετα.. Τέλος πάντων έφτασα λοιπόν να είμαι 5ο έτος με 40 μαθήματα και πτυχιακή για πτυχίο και να θέλω απλά να τα παρατήσω.. Αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι στην Ελλάδα είναι δύσκολο να δουλέψεις χωρίς πτυχίο η έστω κάτι αλλά από την άλλη δε ξέρω δεν αντέχω τη μιζέρια του διαβάσματος και των εξετάσεων, το στρες και την αποτυχία όταν κοβεσαι από ένα μάθημα που έχεις διαβάσει πολύ.. Δε ξέρω τι να κάνω νιώθω ότι τα χέρια μου είναι δεμένα στο συγκεκριμένο ζήτημα..
2
 
 
 
 
σχόλια
Δε μας λες ότι σου συνέβη κάτι και δεν μπόρεσες να διαβάσεις.Αν δε συνέβη, καλά να πάθεις. Δηλαδή, τι θες να σου πούμε, τι σταυρό κουβαλάς που δε σου περνιούνται τα μαθήματα που χρωστάς μόνα τους και που δεν αντέχεις την "μιζέρια" του διαβάσματος κι όλα τα άλλα που άντεξαν όσοι πήραν πτυχίο;Σοβρέψου και πέρνατα.
Scroll to top icon