ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.9.2018 | 18:27

Είναι εξοργιστικό πλέον

Δεν κόβεις απόδειξη,ενώ εισπράττεις το Φ.Π.Α.Δηλαδή κλέβεις το κράτος και τον πολίτη.Γιατί κάποιοι επαγγελματίες είναι εντάξει;Τόσο μαλακες είναι;Ούτε το Pos δεν σε σώζει,γιατί οι επιτήδειοι σου λένε πως έχει βλάβη το internet.Μία παραίνεση για όλους:αποφύγετε όσους δεν κόβουν απόδειξη.
7
 
 
 
 
σχόλια
Μεγάλο θέμα ανοίγεις, μερικά σημεία επιγραμματικά:-Όσοι κόβουν απόδειξη, δε σημαίνει κατ' ανάγκη και ότι είναι έντιμοι και δε φοροδιαφεύγουν. Μην επεκταθώ και βάζω ιδέες...-Η φοροδιαφυγή σε πολύ μεγάλο βαθμό οφείλεται σε κάτι πάρα πολύ απλό: στην ύπαρξη πολλών αυτοαπασχολουμένων, νομίζω είμαστε πρώτη χώρα στον ΟΟΣΑ, με αριθμό που δεν ''σηκώνει'' μία υγιής οικονομία. -Η φοροαποφυγή και η απάτη έναντι του κράτους εν ευρεία εννοία είναι σπορ και άλλων κοινωνικών ομάδων πλων των εε.
Δεν είσαι υποχρεωμένη να πληρώσεις, αγαπητή μου. Και πρόσεξε, δεν πληρώνεις ούτε αν σου φέρει ετεροχρονισμένα την απόδειξη. Και τον καταγγελεις κιόλας άμα γουστάρεις. Τα λέω καλά λογιστή της στήλης; Αν απλά δεν ξαναπάμε, θα κάνουν το ίδιο στους επόμενους, αφού ξέρεις πώς λειτουργεί το συγκεκριμένο σύστημα.
Δεν είμαι σίγουρος αν θέλει λογιστή κανονικά, ίσως νομικό, αλλά λογικά θα ξέρουν κι αυτοί. Προσωπικά, τα παρακάτω ξέρω από τα μαθήματα δικαίου.Εφόσον έχει καταρτιστεί η σύμβαση πώλησης (δηλαδή η συμφωνία για να γίνει η πώληση, με οποιονδήποτε τρόπο -λεκτικά, με νόημα, με τη σιωπή), το ένα μέλος οφείλει τα χρήματα και το άλλο το πράγμα. Ανεξαρτήτως απόδειξης.Απλά, η απόδειξη, είναι η... απόδειξη ότι όντως υπήρξε η συμφωνία, κάτι που ίσως δεν μπορεί τελικά να αποδειχθεί αλλιώς.
Συμφωνω και επαυξανω,οχι μονο καπωνονται το φπα αλλα και δεν φορολογουνται γοα το εισόδημα...Υπάρχουν άτομα που εντάσσονται σε κκοινωνικα τιμολόγια,επίδομα θέρμανσης λογω θεωρητικά χαμηλού εισοδηματος.Μξν αγοράζεται απο οσους επικαλούνται οτι δεν λειτουργεί το pos ... απλα αποσυνδεουν τπ καλώδιοΜην απεμολειτε τα δικαιώματα σας..ετσι κι αλλιως πληρωνουμε
Scroll to top icon