ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.10.2018 | 17:22

Δεν ξερω....

Ο φιλος μου (δυο χρονια μαζι)επηρεάζεται απο τις παρεες του. Ολοι του λένε αρνητικα για μενα διοτι εφυγα για ενα μεταπτυχιακό και τον αφησα..και τον λένε να μην ελπιζει σε μενα οτι εχω σχεδια για μεγαλη ζωη και βλεπω οτι επηρεάζεται πολυ.. γνωμες? Τι μπορω να κάνω εγω ως κοπελα του και να μην σκαει με τη γνώμη του ενος κ του αλλου?
5
 
 
 
 
σχόλια
Κάποτε, μου έφταιγαν οι ''τρίτοι'' που έβαζαν λόγια σε σχέσεις μου. Ξέρεις όμως κάτι; οι σχέσεις έφταιγαν που άκουγαν τους τρίτους, όχι οι τελευταίοι οι οποίοι έκαναν απλά το φραμπαλά τους. Αν ''ακούει'' τους τρίτους, απλά δεν αξίζει κορίτσι μου. Θα το αντιληφθείς εν καιρώ.
Από τη στιγμή που δεν σου έχει εμπιστοσύνη, δεν έχει ο ίδιος δική του άποψη και είναι όπου φυσά ο άνεμος, δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό. Πρέπει ο ίδιος να τα βρει με τον εαυτό του, να πιστέψει στον εαυτό του και έπειτα σε σένα που είσαι η σχέση του. Επίσης δεν το ήξερα πως όποιος προσπαθεί το καλύτερο για τον εαυτό του, ότι αποσκοπεύει στη καλή ζωή. Και να αποσκοπεύεις κιόλας και να έχεις υψηλούς στόχους, πού είναι το κακό; Στη θέση σου δεν θα ήθελα ένα τέτοιο σύντροφο καχύποπτο, επηρεαζόμενο από τους άλλους .
μπορεί να τον βοηθήσει όμως η κοπέλα αν τον θέλει, να του ζητήσει να της πει γιατί επηρεάζεται από τους άλλους, και όχι να τον διώξει αμέσως ή να τον διώξει χωρίς να του πει το λόγο , που αυτό είναι στη μόδα
Scroll to top icon