ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.10.2018 | 18:04

μα έκλεψε τη σειρά

Είναι δύο ATM με απόσταση ενός μέτρου μεταξύ τους. Υπάρχει η ουρά ανάμεσα στα ATM και κάθε φορά που αδειάζει ένα απ τα δύο, σειρά έχει ο αμέσως επόμενος της ουράς. Έρχεται ένας άντρας και επειδή βλέπει 2 ATM και μια ουρά, θεωρεί οτι όλοι περιμένουμε για το αριστερό, οπότε έτσι απλά όταν αδειάζει το δεξί πάει και το καπαρώνει. Εμείς δηλαδή που περιμέναμε ηλίθιοι ήμασταν?? Μήπως έπρεπε να είχαμε κάνει δύο ουρές απ την αρχή για να μη δημιουργηθεί μπέρδεμα? Έπρεπε να είχα μιλήσει?
2
 
 
 
 
σχόλια
Είναι συγκεκριμένη η τακτική αυτή. Και να τους μιλήσεις θα πουν ότι δεν το καταλαβαν και θα ζητησουν χίλια συγγνώμη. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι πλέον υπάρχει έστω και ένας που δεν γνωρίζει πως υπάρχει σειρά. Ειδικά κάτι γελοίοι με γκατζετακια τελευταίας τεχνολογίας, πού και καλα δεν το γνώριζαν και προσπαθούν να σε πείσουν κιόλας, λες και χρησιμοποιούν πρώτη φορά το ατμ. Κράξιμο, κι ας φανεις κακός.
Scroll to top icon