ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.10.2018 | 20:19

Το παρακάτω ποστ δεν περιέχει τοποθέτηση προϊόντος

Έχω έναν μήνα περίπου που τραβιεμαι με οξεία βρογχιτιδα.Δεν ανταποκριθηκα στην πρώτη αντιβίωση και υποχρεωθηκα να πάρω δεύτερη και πιο δυνατή. Στο μεταξύ μου απαγόρεψε ο γιατρός να κλειστώ σε χώρους καπνιζόντων και ασφαλώς να κατανάλωσω αλκοόλ με αποτέλεσμα, από τότε που χάλασε ο καιρός, να μην μπορώ να απολαύσω μια βραδινή έξοδο. Κι όσες φορές, ελάχιστες, βγήκα έπινα κόκα κόλα. Είμαι non stop κάθε μέρα στην ίδια ρουτίνα σπίτι, ύπνο, διάβασμα, δουλειά. Στο θέμα μου! Σήμερα, πήρα την τελευταία δόση αντιβίωσης στις οκτώ το πρωί. Το βράδυ η φίλη μου θα γιορτάσει μια επιτυχία της και πραγματικά αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να κατανάλωσω άλλη κόκα κόλα. Χρειάζομαι λιγάκι ποτό αυτό το ένα που πίνω πάντοτε! Γνωρίζει κανείς αν είναι ασφαλές να κάνω απόπειρα; Θα ρωτήσω οποίο ανοικτό φαρμακείο βρω στον διάβα μου για ασφάλεια, αλλά ρωτώ κι εδώ μήπως κανείς ή καμιά έχει παρόμοια εμπειρία. Μεγσι μποκου!
2
 
 
 
 
σχόλια
Υπαρχει μια συγχυση γενικα με το θεμα αυτο. Συγκεκριμενα αντιβιοτικα, 5-6 αν μετραω σωστα, εχουν αντενδειξη για χρηση αλκοολ. Οχι ολα. Ρωτηστε το γιατρο ή τον φαρμακοποιο σας.
Scroll to top icon