ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.10.2018 | 21:16

Στασιμοτητα

Η λεξη που περιγραφει τη ζωη μου ειναι η " στασιμοτητα". Και ολο αυτο συμβαινει χρονια. Το μονο καλο που εχω ειναι η οικογενεια μου. Η υγεια μου ψιλοπαιζεται, ειμαι ανεργη, αφραγκη, με ενα πτυχιο διακοσμητικο που δεν πιανει μια στην αγορα εργασιας, χρονια μονη με φιλους στην κοσμαρα τους. Θελω να τα αλλαξω ολα. Αλλα δεν μπορω , δεν ξερω απο που να ξεκινησω. Οσο σκεφτομαι οτι σχεδον ολα ειναι χαλια , απελπιζομαι. Πως να ξεβαλτωσω ρε παιδια? Πως να παρω τη ζωη στα χερια μου?
3
 
 
 
 
σχόλια
Ξεκίνα από το ζήτημα της εργασίας: βρες δουλειά, έστω άσχετη με το αντικείμενο των σπουδών σου. Η εργασία, πλην του οικονομικού οφέλους, μας κινητοποιεί και μας ενεργοποιεί ως ανθρώπους. Από εκεί και πέρα, όλα θα πάρουν σιγά σιγά το δρόμο τους.Καλή τύχη.
Σε καταλαβαίνω.... αλλα μην απελπίζεσαι! Ξεκινα απο κατι μικρό προσπάθησε μα γεμισεις την καθημερινοτητα σου με πράγματα που σε γεμίζουν. Ισως να πρεπει να προσπαθήσεις να βρεις μια δουλειά άσχετη απο το αντικείμενό σου.
Δεν ειναο ολα χαλια. Καπου εμεις οι ανθρωποι πιστευω χανουμε τη μπαλα στην εποχη μας..για πολλους και δισφορους παραγοντες. Ακομα κι ετσι σκεψου πραγματα που εχεις και σε κανουν εστω κ λιγο χαρουμενο καθημερινα..δε μπορει κατι θα υπαρχει! Κι οπως λεει και το ρητο..την ευτυχια την δημιουργουμε μονοι μας!! Τωρα , οσον αφορα την προσωπικη και επαγγελματικη σου ζωη..μη πελαγωνεις αρχικα κ ξεκινα να κανεις προσπαθειες να φτιαχνεις απο καθε φορα και κατι..ειτε αυτο ειναι επαγγελμα ειτε αυτο λεγεται ερωτας.. Καταλαβαινω οτι οι εποχες ειναι δυσκολες κλπ. Αλλα δε κατανοω απο νεους ανθρωπους ειδικα να μην προσπαθουν για το καλυτερο δυνατο! Ολοι κατω απ τ ιδιο καζανι βραζουμε ! Cool. Good luck!
Scroll to top icon