ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.10.2018 | 12:15

"Η μάνα μου","ρε μ@λ@κ@","η γκομενα μου"

Ειναι καποιες εκφρασεις σαν αυτες που ανεφερα που δε χρησιμοποιω στο λεξιλογιο μου γιατι τις απεχθανομαι.Αντι για "η μανα μου" λεω η μητερα μου.Αντι για "ρε μ@λ@κ@" λεω ρε φιλε ή προσπαθω καπως αλλιως να πω αυτο που θελω χωρις να βρισω και να μειωσω τον αλλον.Αντι για "η γκομενα μου",που ειδικα το συγκεκριμενο το σιχαινομαι παρα πολυ, λεω η κοπελα μου.
7
 
 
 
 
σχόλια
Κάνε ό,τι θες, μίλα όπως θες, αρκεί να μην κρίνεις τους ανθρώπους, που τις χρησιμοποιούν.Γιατί κατά 'κει το πας, μη νομίζεις, ότι δε φαίνεται.
Άκου τι μου 'πε η μάνα μουΝόμιζα κάνει πλάκα...Μου είπε να βρω γκόμεναΠάει καλά μ@λ@κ@;'Ηρθε μου είπε ο καιρόςΝα φύγω απ' το σπίτικι εγώ να νοικοκυρευτώΜε είπε και κοπρίτη.."'Ασε ρε μάνα", φώναξαΚαι χτύπησα το χέρι"Τι με ξυπνάς πρωί πρωί;"Μα ήταν μεσημέρι...(Λίγο άσχετο, αλλά το ένα έφερε τ' άλλο... τι να 'κανα;)
Έχεις δίκιο.Κι εγώ όταν απευθύνομαι στη μάνα μου, τη γκόμενά μου ή κάνα μαλάκα που είναι κοντά στο ψυγείο, τους λέω να πιάσουν ένα "ζύθο". Σιχαίνομαι τη λέξη "μπίρα".
Scroll to top icon