ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.10.2018 | 13:31

Καθαριότητα & Χωρισμός

Λυπάμαι πάρα πολύ αλλά η καθαριότητα παίζει μεγάλο ρόλο. Το αγόρι μου δεν δίνει μεγάλη βάση με αποτέλεσμα να έχω χάσει πια κάθε επιθυμία. Δεν καθαρίζει καλά την τουαλέτα όταν τη χρησιμοποιεί ούτε ενδιαφέρεται για τη δική του προσωπική υγιεινή μετά τη χρήση της τουαλέτας με αποτέλεσμα να βγάζει διάφορες οσμές που με κάνουν να θέλω να κάνω εμετό. Τον αποδέχτηκα αρχικά γιατί μου άρεσε, αλλά βλέπω στην πορεία, παρά τις συζητήσεις που κάνουμε ότι δεν επιχειρεί καμία αλλαγή. Δεν έχει καλή σχέση με τη ντουζιέρα και νομίζει ότι τα πανάκριβα αποσμητικά που χρησιμοποιεί κρύβουν το πρόβλημα. Νομίζω ότι θα χωρίσω. Όταν ο υποτιθέμενος άνθρωπός σου σε κάνει να θες να ξεράσεις, τι είδους άνθρωπός σου είναι; Στην τελευταία συζήτηση μου είπε ότι η καρδιά μετράει και ότι θα προσπαθήσει, αλλά δεν τον πιστεύω. Χωρισμός, η μόνη ρεαλιστική λύση. Και πάω παρακάτω, χωρίς οσμές.
5
 
 
 
 
σχόλια
Τα πανακριβα αποσμητικα που χρησιμοποιει,οταν τα βαζει απλυτος βρωμαει ολο το συμπαν...Καλα τα αλλα που περιεγραψες απλα ασχολιαστα...Προσωπικα απο αυτον θα σιχαινομουν τα παντα (εντος κ εκτος σπιτιου)δεν πα να 'ναι κ μοντελο...Καλα τα λεει ο SaintSir(γεια σου βρε ατομο! :) )Τι θα πει "θα προσπαθησω?"Θα προσπαθησει για τα αυτονοητα?Ο Χριστος!
Μία εξομολόγηση ότι δεν αντέχεται η κολόνια κι άλλη μία ότι μυρίζει όταν κάποιος αφοδεύει και δεν κάνει συχνά ντουζ.Υπάρχει και μία τρίτη: όσοι κάνουν συχνά ντουζ και χρησιμοποιούν ωραία αρώματα που τους ταιριάζουν και μας αρέσουν πάρα πολύ!
Scroll to top icon