ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.10.2018 | 03:30

Φλερτ στα χρόνια του φεις-Αμαθη εδώ

Καλησπέρα,Πρόσφατα έκανα προφίλ αν κ είμαι καθετα αρνητικη ώστε να μη χαθώ με τα άτομα της τελευταίας μου εργασίας μιας και έκλεισε η επιχείρηση και μόνο με το δεις ασχολούνται Δεν έχω παρά δώδεκα φίλους,εκ των οποίων η πλειοψηφία είναι από τη δουλειά και έχω όλο το προφίλ μου κλειδωμένο ως προς μη φίλους.Δε με ενδιαφέρει να δέχομαι άτομα που δεν ξέρω κ δεν προτίθεμαι να το κάνω.Παραλληλα,έχω γίνει μέλος σε σελίδες και μια από αυτές αφορά ένα κανάλι .Μια μέρα μου έστειλε αίτημα ένας που είχε ως εικόνα το σήμα από αυτο το κανάλι(είναι σχετικό με unboxing και παιχνίδια)και το δέχτηκα γιατί θεώρησα πως ήταν δημόσιες σχεσεις.Πως ήταν κάποιος από τους διαχειριστές της σελίδας . Τελικά ήταν ένας φανς τους (ίσως και συνεργάτης δεν ξέρω) ο οποίος μου έστειλε και μηνυμα προσπαθώντας να προωθήσει ένα άλλο παρόμοιο κανάλι.Απαντησα τυπικά και δε με ξαναενοχλησε.Λιγες μέρες μετά μου έστειλε ένας άλλος(φίλος αυτουνου) τον οποίο δέχτηκα από περιέργεια αυτή τη φορά Ήθελα να δω αν θα συνεχιζόταν η προσπαθεια προώθηση του άλλου καναλιου. Ο άνθρωπος δε με ενόχλησε ποτέ,έκανε κανένα λαικ σε φωτό μου και αυτό ήταν όλο .Τώρα κάποιους μήνες μετά κάνει πιο πολλά βάζει καρδούλες κτλ σε φωτό μου κ χτες μου έστειλε και χαιρετισμό σε προσωπικο μήνυμα και μάλιστα 5 μισή το πρωι.Εγώ του είχα κάνει μόνο ένα λαικ σε μια εικόνα του με σλόγκαν κ αυτο χωρίς ερωτική διάθεση.Απλα μου αρεσε το σλογκαν.Σκεφτομαι πως ίσως παρεξηγήθηκε η κίνηση μου και ίσως προσπαθεί να με φλερτάρει και δεν ξέρω τι ν κάνω.Εχω σχέση και δεν ψαχνομαι και γενικά το προφίλ το έχω αυστηρά προσωπικό.Ομως μου φαίνεται κακια να τον μπλοκάρω.Ειπα μήπως του στείλω ένα μηνυμα κ εξηγήσω γιατί δεν απαντώ στον χαιρετισμό του κτλ όμως ο άνθρωπος μπορεί δικαίως να πει δε σε φλέρταρα και ποτέ.Αν όμως έχει τέτοια διάθεση κ απαντήσω δε θα νομίζει ότι ενδιαφέρομαι και εγώ;Τι να κάνω; Μου φαίνεται και αγένεια να μην απαντώ αλλά προς το παρόν αυτό κάνω.
2
 
 
 
 
σχόλια
Μα γιατί να κάτσεις να ασχοληθείς με κάποιον που δεν ξέρεις στο φβ επειδή σου έστειλε μνμ.Ειδικά στις 5'30. Ξέρεις τι όρνεα κυκλοφορούν?Αφού είσαι και σε σχέση και δε ψάχνεσαι κλαστον.
Scroll to top icon