ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.10.2018 | 17:01

ερωτηση

αν η σχεση σου εχει ψυχικα προβληματα, ειναι λογικο/φυσιολογικο σταδιακα να αρχιζεις και εσυ να πεφτεις και να απελπιζεσαι?
9
 
 
 
 
σχόλια
Αν ήταν ο ρομαντισμός και ο δυναμισμός ''ψυχικό πρόβλημα'' είναι ευπρόσδεκτος σε κάθε άνθρωπο να ''αρρωστήσει'' από αυτά τα δυο στοιχεία που θα του προσφέρει ο μέλλων σύντροφός του.
ναι, και δυστυχώς όσο ρομαντικοί και να θέλουμε να το παίξουμε, θέλει δουλειά πολύ, και είναι υπερβολικά κουραστικό για τον άλλο σύντροφο
Άμα κάτι είναι ατόφιο και δεν είναι ακραίο και υποκριτικό, δεν πιστεύω να κουράζει. Εμένα μου αρέσει προσωπικά ο άνδρας να είναι ρομαντικός και συνάμα δυναμικός.
Ο άνθρωπός σου θα φανεί στα δύσκολα, όπως εγώ εσύ και ο καθένας. Αν η σχέση δοκιμαστεί στα δύσκολα και ναυαγήσει, σημαίνει πως δεν άξιζε. Με τα λόγια χτίζει κανείς ανώγεια και κατώγια. Αν φοβάσαι μη πάθεις και συ κατάθλιψη από το σύντροφό σου και τον αφήσεις, τότε είσαι για κλάματα. Πλέον όλα φαίνονται με τις πράξεις. Όχι σε αγαπώ με αγαπάς και λόγια που γαργαλούν τα αυτιά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon