ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.10.2018 | 15:45

Με αποκαλεσαν

Π..@$..α επειδή με είδαν να πίνω έναν καφέ με έναν μεγαλύτερο αντρα. Δηλαδή για να καταλάβω δεν μπορώ εγώ να έχω αισθήματα, δεν γίνεται να τον γουστάρω και να απολαμβάνω την σύντροφια του..Πρέπει οπωσδήποτε να είμαι μαζί του για το πορτοφόλι του...Δεν το δέχομαι. Προσωπικά πρώτη φορά στη ζωή μου περνάω τόσο όμορφα με κάποιον, με κάνει και γελάω και νιώθω γυναίκα. Δηλαδή όσες είμαστε με 40αρηδες είμαστε γυναικες που ψάχνουμε για χορηγό..Όχι..Εγώ προσωπικά έχω τη δουλειά μου, έχω και ένα έξτρα εισόδημα από μια επιχείρηση..Δεν ψάχνω λούσα, λουλούδια, χλιδή..Το θεωρώ απαράδεκτο να τα ισοπεδώνουμαι όλα.. Εγώ αυτόν τον άντρα τον θέλω, θέλω να το ζήσω και να το χαρώ και όπου βγει..Δεν με απασχολεί η ηλικιακή μας διαφορά..Η οποία ανέρχεται στα 18 χρόνια..Με απασχολεί ότι με κάνει και γελάω με όλη μου την καρδιά..Αν για κάποιους ειμαι π.!@#.α και ότι άλλο, τι να πω...Λυπάμαι για αυτούς που σκέφτονται έτσι. Δεν τους θέλω στη ζωή μου. Κάποιες φορές, ερωτεύεσαι αυτόν που σου βγάζει γαλήνη και όχι το ιδανικό..Δικαίωμα μου..
4
 
 
 
 
σχόλια
Έχετε 18 χρόνια διαφορά. Κάτσε να υπολογίσω. Αυτός είναι 40άρης κι εσύ είσαι 22άρα. Δεν είναι πολύ μεγάλη η διαφορά σας για κάτι εφήμερο. Εξάλλου είσαι μικρή ακόμα για γάμο. Για μέλλον δεν το συζητάμε. Αυτός θα πάει με το πι μετά από μερικές δεκαετίες κι εσύ θα σαι ακόμα κοτσονάτη.
Scroll to top icon