ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.10.2018 | 09:34

Εξουθενωτικα ωράρια

Είμαι 22 και πρόσφατα πτυχιούχος θετικών επιστημών. Όπως είχα αναφέρει και σε παλαιότερη εξομολόγηση, μου παρουσιάστηκε μια πρόταση τελευταία στιγμή να μπω απευθείας διδακτορικό (γίνεται σε κάποιες σχολές) σε ένα project με χρηματοδότηση. Όλα καλά με το αντικείμενο όμως έχω φτάσει σε σημείο που δεν αντέχω άλλο. Λίγο οτι ήμουν ήδη εξαντλημένη και μου έπεσαν όλα μαζεμένα, λίγο οι συνεργάτες που με εκμεταλλευονται απίστευτα ως νέα, λίγο το οτι δουλεύω στο εργαστήριο εξουθενωτικες ώρες (13 ώρες κάθε μέρα) και με υπόχρεωσαν να πηγαίνω και τα Σαββατοκυριακα (πάλι 10ωρα, εννοείται πως αυτά δεν πληρώνονται) για να βγει η δουλειά του project, την οποία οι άλλοι δεν έκαναν πριν έρθω. Ξέρω ότι δεν πληρώνονται όλοι όσοι κάνουν διδακτορικό, όμως ο καθαρός μισθός θεωρώ ότι είναι εξευτελιστικος για τόσες ώρες εργασίας κ τόσο φόρτο. Το συμβόλαιο που υπέγραψα έλεγε ότι θα δουλεύω 6 ώρες την ημέρα και ο μισθός αντιπροσωπεύει αυτές τις ώρες. Να σημειωθεί ότι με φορτώνουν και δουλειά για το σπίτι, οπόταν έχω φτάσει στο σημείο να μην έχω καν χρόνο να κοιμηθώ, πόσο μάλλον να δω κάποιο άτομο δικό μου, να ξεκουραστώ λιγο ή να ασχοληθώ με τον εαυτό μου. Το χειρότερο είναι πως δεν εκτιμούν τίποτα από όλα αυτά, μόνο φωνάζουν και φέρονται πολύ άσχημα. Είπαμε ότι είναι διδακτορικό και απαιτεί χρόνο και θυσίες, αλλά δεν έχω ξανακούσει τόσο υπερβολική περίπτωση. Πείτε μου γνώμες κάποιος που γνωρίζει πως είναι τα πράγματα και τι θα κάνατε στη θέση μου.
5
 
 
 
 
σχόλια
Ναι, εκτός αυτού αναφέρει ξεκάθαρα "θετικές σπουδές" κι ότι είναι 22 (και με βάση το σχολικό σύστημα δεν μπορεί να μπήκε στο Πανεπιστήμιο πριν τα 18, βία 17μισό)Μερσί για την απάντησή σου πάντως.
Δε μου αρέσει που το λένε για εμένα.Αλλα μάλλος εχεις μεριδιο και εσυ που το επετρεψες και δεν εκανες το κοροιδο απο την αρχή.Για την ιστορια,βγήκα απο μια παρομοια κατάσταση προσφατα και τους αφησα να κουρευονται με οτι μου ειχαν φορτώσει. Απλα για να εκτιμήσουν, οσοι ειχαν το θράσος μονο να σχολιαζουν και να φευγουν 16.30 (με ωραριο εως 18.00) ενω εγω ξενυχτούσα και περναγα και τα Σαββατοκυριακα μου.
Scroll to top icon