ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.10.2018 | 23:16

Κάποια πραγματα που ζησαμε τα παιδιά των 90s και μονο εμείς τα καταλαβαίνουμε.

*Διαβασες στο δημοτικό το πρώτο βιβλιο του harry potter.*Το πρωτο σου κινητό ήταν το 3210 η κάτι παρόμοιο.*Τα πήρες άσχημα όταν διαλύθηκαν οι one.*Έβλεπες Κωσταντίνου και Ελένης, δυο ξένους, της Ελλάδος τα παιδιά και η παντρεμένη έχουν ψυχη στην πρωτη προβολή τους.* Τα σπορτεξ σου για να είναι στην μόδα έπρεπε να έχουν φωτάκια.* Επαιζες συνεχεια nintendo και δεν πηγαίνεις πουθενά χωρίς το game boy σου.*Στα διαλείμματα επαιζες "ενα δυο τρια στοπ", κυνηγητο και μήλα.*Στα παιδικά πάρτυ χορευες μακαρενα.*Ακουγες freestyler γιατί ήσουν ψαχμενος.*Είχες παντα νερομπομπες μαζί σου για μπουγελα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Ωχ Παναγιά\μ' τι διαβάζουν τα ματάκια μου. Κυκλοφορούσε το αντίστοιχο "για τα παιδιά των 80s" (εις τα οποία ανήκω) και ήταν τόσο πολύ μιρλιαστικά γεροντίστικο στην υπεραπλουστευτική του νοσταλγικότητα που μου'ρχόταν να χτυπήσω το μυαλό μου στο μπλέντερ. Έζεχνε μια ιδιότυπη παραίτηση από το παρόν. Και τώρα βλέπω ότι μιμηθήκαν τη συνταγή και για "τα παιδιά των 90s"...ήμαρτον. Υποθέτω διακινείται μέσω Facebook και θεωρηθηκε καλό και για 'δω για να συγκεντρώσει αυτή την ιδιότυπη νοσταλγικότητα που προσωπικά (προσωπικά, αλλά να το αναλύσω αν χρήζει ανάλυσης) μου φαίνεται κιτς.Παρεμπιπτόντως, "σπορτέξ" τα λένε μόνο άνθρωποι άνω των 55-60 Ούτε εμείς τότε στα 80s δεν τα λέγαμε έτσι. "Αθλητικά" τα λέγαμε. Οι γονείς μας τα έλεγαν "σπορτέξ" επειδή ήταν μάρκα ελληνικών υποδημάτων που μας αγόραζαν για το σχολείο, τότε που υπήρχε ελληνική υποδηματοποιΐα (τα μοκασίνια όμως τα λέγαμε γενικώς "σεμπάγκο" από την αντίστοιχη μάρκα). Άλλη μια απόδειξη ότι αυτό έχει γραφεί από κάποιον γέροντα, όχι μόνον στα μυαλά.
Scroll to top icon