ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.10.2018 | 20:05

Λαθος χωρα...

Νομίζω οτι ζω στην χειρότερη χωρα (Ελλάδα) που θα μπορουσα να ζω αφου δεν ταιριαζω σε απολύτως τίποτα μαζι της! Τιποτα ομως... Απο που να το πιάσεις... ?Στην φιλοσοφία ζωής, στην νοοτροπία, στην συμπεριφορά την δικη μου προς τους αλλους και την ανταποκριση, στην συμπεριφορά άλλων προς εμενα, στις γυναίκες που ουτε σαν νοοτροπία ταιριάζουμε ουτε εμφανισιακα δεν ειμαι στα πρότυπα τους, στην οργάνωση, στην συμπεριφορά προς τα ζωα, στην συμπεριφορά προς μειονότητες, στα ΑμεΑ, στην νοοτροπία του παρτάκια...? Σε τίποτα όμως...Σίγουρα δεν υπάρχει η ιδανική χωρα, αλλα εστω απο τα 10 πραγματα που εχει μια χωρα, ας ταιριαζεις σε 2-3... Αλλα με εμενα τίποτα... Μα σε το λαθος χώρα ειχα την ατυχία να γεννηθώ??
14
 
 
 
 
σχόλια
Απο μου μια άποψη σε καταλαβαίνω. Αλλά εγώ δεν θα ήθελα να πάω αλλού λόγω καιρού, νυχτερινής διασκέδασης κλπ. παρ'ολο που με αγανακτούν και μένα αυτά που έγραψες. Αλλά αν εσενα σου αρέσει να μένεις στο εξωτερικό προσπάθησε να πας! Αλλά να αναλογιστείς πρώτα και τα αρνητικά τους για να μην πέσεις από τα σύννεφα. Υ.Γ. Αυτό με τις Ελληνιδες και το φλερτ δεν κατάλαβα αλλά τελοσπαντων :ρ
κοιτα να δεις που μερικούς τους έπιασε το πατριωτικό αίσθημα... :Pεξ. κοιτα να δεις, κατα γενικη ομολογια ολα οσα εγραψες ισχυουν μονο βεβαια αν συγκρίνεις αυτο το κρατος (γιατι προφανως για το κρατος μιλαει και οχι για την χωρα σαν Ελλαδα) σε σχεση με αλλα πιο πολιτισμένα κρατη! Ως προς αυτη και μονο την προϋποθεση, οχι μονο συμφωνω αλλα μερικες φορες νιωθω και εγω φυλακισμενος στην ιδια μου την χωρα! Εχω την τυχη να γνωρισω διαφορετικους πολιτισμους (που για καποιους θεωρητικά ειναι πιο πισω απο την Ελλαδα, αλλα αν πανε εκει, θα γελανε και οι πετρες)! Οντως σαν χωρα σε σχεση με αυτες τις χωρες ειμαστε μαυρα μεσάνυχτα, αλλα δεν συμφωνώ (αν εννοεις αυτο) οτι είμαστε χειροτερη απο ολες! Προφανως υπαρχουν και του 3ου κοσμου που εκει ειναι τραγικη η κατάσταση ακομα και στην διαβίωση κατι που εδω είμαστε σε καλυτερη κατάσταση! ενταξει ως προς τις γυναικες και το φλερτ τα εχουμε πει, δεν χρειαζεται να επαναλαμβανομαστε συνέχεια!τωρα αυτα που λενε μερικοί, περι "θα το μετανιώσεις και θα γυρίσεις" κλπ δεν ισχυουν αυτα, ειδικα αν το εχεις αποφασίσει... γνώρισα Ελληνες στο εξωτερικο που εχουν ρίξει μαύρη πετρα πισω τους και την Ελλαδα την βλέπουν το πολυ για διακοπές και τίποτα αλλο...
Η μοίρα όλους κάπου μας ρίχνει. Εσένα έτυχε να σε ρίξει σε αυτή τη χώρα σκεψου να σε έριχνε στην Αιθιοπία; Η σκεψου να γεννιόσουν πάμφτωχος στην Ινδία; Εντάξει δεν είμαστε και Ελβετία από άποψη βιοτικού επιπέδου αλλά ας μην είμαστε και αχάριστοι.
Η οργάνωση και τα λοιπά προβλήματα ,είναι πρόβλημα του κράτους και όχι του έθνους επομένως μην στρέφεσαι ενάντια αυτού. Δεν μπορείς να λες την χώρα μας "την χειρότερη" επειδή έτυχε να μην σου ταιριαζει η νοοτρόπια της, αλλά μπορείς πάντα να την εγκαταλείψεις. Στο κάτω κατω δεν χρειάζομαστε ανθρώπους που αναμαθεματιζουν την ωρα και την στιγμη που γεννηθηκαν εδώ, χρειαζομαστε ανθρωπους που βλέπουν τα προβλήματα και θελουν να κανουν την διαφορά. Όσα αναφερεις για ρατσισμο απεναντι σε μειονοτητες και στα Αμεα και την βια εναντια στα ζωα, με συγχωρεις που στο καταστρέφω αλλα πρόκειται για παγκόσμια προβληματα για τα οποια ευθυνεται ο κακος χαρακτηρας οχι του έλληνα αλλα ανθρωπων ανα την υφήλιο. Οπως και να'χει ανθρωπο που τα βαζει με την χωρα μου γιατι δεν ταιριαζει εμφανισιακα με τις γυναικες δεν μπορω να τον παρω σοβαρα :/
"Όσα αναφερεις για ρατσισμο απεναντι σε μειονοτητες και στα Αμεα και την βια εναντια στα ζωα, με συγχωρεις που στο καταστρέφω αλλα πρόκειται για παγκόσμια προβληματα για τα οποια ευθυνεται ο κακος χαρακτηρας οχι του έλληνα αλλα ανθρωπων ανα την υφήλιο"βασικα αυτο που λεει ισχυει! καμια σχεση η Ελλαδα σε αυτα τα θεματα σε σχεση με πιο πολιτισμένες χωρες! εαν εχεις ταξιδεψει ποτε, θα το εβλεπες και μονη σου!
Δεν μπορώ να σου φέρω αντίρρηση εφόσον έχεις ταξιδέψει πιο πολύ από μένα, αλλά και πάλι, νευριάζω πολυ και ειλικρινά όταν υποτιμούν έτσι τον τόπο μου. Δεν λεω οτι ειναι ολα ροδινα, αλλα χρειαζεται εποικοδομητικη κριτικη και καλη διαθεση για να αλλαξει εστω και το παραμικρο... Ουτε παραίτηση χρειαζεται ούτε απαξιωση. Αν οι αλλες κοινωνιες εχουν εξελιχθει περισοοτερο απο την δικη μας, ας της παρουμε ως παραδειγμα λοιπον.
νευριαζεις και ολοι νευριαζουν, αλλα δεν λεει ψεμματα ο εξ. (ως προς τα κακα σημεια), αυτα που ειπε ισχυουν δυστυχώς... το θεμα ειναι τι κανουμε εμείς! οχι οτι τα ειπε, προφανως εχει αγανακτήσει ο τυπος και ειπε 2 πραγματα παραπανω... σωστα λες παντως οτι θα επρεπε να παρουμε παραδείγματα απο αλλους!
Ε, τότε γιατί δεν φεύγεις; Αντί να γκρινιάζεις ψάξε βρες τη χώρα που σου ταιριάζει και βρες τρόπο να πας εκεί. Αλλά έχε κατά νου ότι εκεί θα είσαι" ο ξένος " κι αυτό δεν είναι εύκολο.
Scroll to top icon