ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.10.2018 | 03:55

Πιάνο Μ.1

Το να είσαι ερωτευμένη με κάποιον διάσημο, είναι οκ, γιατί ξέρεις απλά ότι δεν πρόκειται ποτέ να είστε μαζί.Το να είσαι ερωτευμένη με κάποιον ημιδιασημο, είναι φρικιαστικό.. Πρέπει να ανεχεσαι την κοινωνικότητα και τις επιτυχίες του, πρέπει να ανεχεσαι το να μοιράζει τον ελάχιστο χρόνο του Κάτω από τη σκηνή με περισσότερες από σένα κοπέλες, πρέπει να ανεχεσαι τη διακριτικότητα που πρέπει να επιδεικνύεις κάθε φορά που είστε στο ίδιο μέρος, πρέπει να ανεχεσαι ότι ποτέ δε θα έρθει να σου"τα παρατάω όλα, πάμε να φύγουμε τώρα".. Πρέπει απλά να τον περιμένεις και να συμβιβαζεσαι..Κι αν δεν είναι κι αυτό πού σου ταιριάζει,την έβαψες!
3
 
 
 
 
σχόλια
Και ποιός σε εμποδίζει να χωρισεις από τον ημιδιασημο; Ο ημιμανατζερ; Ή μήπως η ματαιοδοξία σου οτι είσαι με τον ημίθεο και πώς να τον χωρισεις γιατί μετά θα υποβιβαστεις με εναν άσημο; αφού δε σε ικανοποιεί, τα παπούτσια στο χέρι.
Scroll to top icon