ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.10.2018 | 14:10

Κερασμα

Μεχρι τωρα ειχα δυο σοβαρες σχεσης γυρω στα 2 χρονια η καθε μια. Και με τους δυο οταν εβγαινα δεν πληρωνα τιποτα. Απο καφεδες και φαγητα μεχρι διακοπες και διαμονη. Παντα εκανα κινηση να κερασω αλλα δεν δεχοταν κανεις απο τους δυο. Αρκετες φορες ειχαμε μαλωσει κιολας. Εφοσον δεν με αφηναν να πληρωσω φροντιζα να κανω συχνα πυκνα δωρακια και μεγαλης αξιας και μικρης. Σαν ενδειξη μη γαιδουριας και γενικα επειδη σκεφτομαι τον αλλον κι οπως μου αρεσουν εμενα τα δωρακια ετσι αρεσουν κ στους αλλους. Τωρα ειμαι ελευθερη εδω και λιγους μηνες κι εχω βγει καποια ραντεβου με καποια παιδια τα οποια ολα κερνουσαν. Δεν μπορω να πω οτι μου κακοφαινεται σαν κινηση ή οτι υποτιμα την γυναικεια μου φυση και νιωθω κατωτερη και τα σχετικα φεμινιστικα του κωλου. Σαν κινηση μου αρεσει αλλα δεν ειχα και προβλημα να κερασω εγω ή να βαλω εστω τα δικα μου.Εχει τυχει πιο πολλα και να κερναω πιο συχνα το τοτε αγορι που εβγαινα και να τα βαζουμε μισα μισα. Δεν ειναι κατι που με χαλαεο δηλαδη. Με χαλαει η τσιγκουνια ομως. Να ξερω οτι ο αλλος εχει μια ανεση και να μη μου παιρνει ουτε μια κορδελα για τα μαλλια για τα γενεθλια μου. Απευθυνομαι κυριως σε κοπελες...Σας αρεσει να σας κερνανε;Αφηστε τις αμπελοφιλοσοφιες τυπου δεν ειναι υποχρεωμενος ο αλλος και ειμαι ανεξαρτητη και δεν το δεχομαι.Απαντηστε ανωνυμα και ειλικρινα.Κι εσεις αγορια, πως νιωθετε οταν κερνατε; γιατι το κανετε; νιωθετε οτι εντυπωσιαζετε την εκαστοτε κοπελα η σας βγαινει αυθορμητα να το κανετε;Κοπελα 25 ετων.
3
 
 
 
 
σχόλια
Πάντα κερνάω και πάντα πρόσεχω τις γυναίκες ...σε όλα κερδισμένος βγήκα...αλλά να ξέρετε όλες οι γυναίκες ...Όταν ο άντρας είναι κουβαρντας θα είναι σε όλα κουβαρντας ...στην αγάπη στο σεξ ΣΕ ΟΛΑ .οποτε αν βρειτε κανεναν που είναι τέτοιος μην τον αφήσετε για μαλακιες ...όλα θα σας τα δώσει και θα περασετε ζωή χαρίσαμενη
Σε όλους αρέσει να τους κερνάνε. Το να απαιτεί ο μεν κεράσματα, να θεωρεί ο δε ότι επειδή κέρασε μπορεί να κάνει τον άλλον ο,τι θέλει είναι το πρόβλημα.
Μου αρέσει να με κερνάει κάποιος εφόσον τον ξέρω καλα πχ σύντροφος πολλών ετών, όταν δεν έχω και το ξέρει. Δηλαδή μου αρέσει που αν δεν έχω δεν τον αφορά και παρόλ' αυτά θέλει να βγει μαζί μου και να πάμε διακοπές. Δε μου αρέσει καθόλου να με κερνάνε άγνωστοι η τεσπα άνθρωποι που ξέρω πολύ λίγο. Αντίστοιχα όταν έχω και βγω με τον σύντροφό μου ,αυτός έχει σταθερή δουλειά εγώ όχι, πάντα βάζω τα μισά η κερνάω πχ και εγώ κάτι πχ αυτός τον καφέ εγώ τα παγωτα. Όποιος θέλει να κεράσει κερνάει και όλα τα άλλα δε με αφήνει κτλ τα ακούω βερεσε.Και εγώ έχω καβγαδισει αλλά περνούσε το δικό μου.Οταν δεν έχω όμως ναι μου αρέσει που δεν το θεωρεί προβλημα.Ειμαστε κ 9 χρόνια μαζί.
Scroll to top icon