ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.10.2018 | 16:51

Ρουτίνα

Είμαι στα 38 οι φίλες μιυ εχουν τα δικά τους σχέση, άντρα παιδιά, ευνόητο σε αυτήν την ηλικία, οπότε δεν εχω την δυνατότητα να βγώ πολύ σπάνια, πολύ θα ήθελα να ντυθώ όμορφα και να πάω στο κέντρο Αθήνα που τόσο λατρεύω γ μια βόλτα κ ένα ποτό Σάββατο βράδυ αλλά δυστυχώς δεν εχω παρέα,οπότε καταφευγω σε ένα site γνωριμιών για κουβέντα που σπάνια να βρεις καποιον σωστό να μιλήσεις, κ μετα μου λένε ολοι τόσο όμορφη γυναίκα κ είσαι μόνη σου. .Όλα φταίνε κ εγώ κ οι επιλογές μου κ λίγο η τύχη..τι να πω μακάρι να φτιάξουν όλα..
13
 
 
 
 
σχόλια
Κ εγώ στην ίδια φάση είμαι 39 κ εμφανίσιμη αρκετά αλλά οι φίλες μου εχουν σχέση ή είναι παντρεμενες κ βγαίνω σπάνια οπότε ετσι μειώνονται οι πιθανότητες να κάνεις γνωριμίες..Σύμφωνω με κάποιους οτι υπάρχουν κ σοβαρες ομορφες γυναίκες που είναι επιλεκτικές κ δεν συμβιβάζονται με τον καθένα κ ξέρουν τι θέλουν..
Κατεβασε τα στανταρ σου αν οπωσδηποτε θες παρεα. Ο μονος λογος ομορφη γυναικα να μην βρισκει ανδρα ειναι αν θελει ανδρα κατα πολυ πιο ομορφο απο την ιδια.
Δεν το γνωριζεις αυτο, μπορει να ελεγα "κοιτα τι ωραια παιδια και παρολα αυτα δεν της ηταν αρκετοι, σιγουρα απο απαιτησεις κοιταει στον θεο" χαχα
Καλησπέρα!Ειμαι πανω κάτω στην ιδια φάση μαζι σου. Θα χαιρομουν πολύ αν τα λεγαμε και γιατι οχι και απο κοντά, για ενα καφέ ή ποτο.Ποτέ δεν ξερεις - στη χειρότερη απλα εχεις χάσει 1-2 ωρες.Αν το αποφασισεις στείλε μου eletax0 [at] gmail.comΚαλο σου βράδυ!
Με τα λογια χτιζουμε ανωγια και κατωγια. Η πραγματικοτητα ομως διαφερει πολυ. Ειναι πολυ λαθος να νομιζουμε οτι μια ωραια γυναικα ή ενας ωραιος αντρας μπορει να εχει οποιον-ια θελει κ λογω ομορφιας να του ανοιγουν δρομοι. Αλλωστε και η ομορφια ειναι υποκειμενικη..
Έτσι είναι basoula1988, συμφωνώ με αυτό που επισημάνεις. Δεν είναι νόμος ότι οι εμφανίσιμοι πάντα βρίσκουν. Είναι και θέμα κύκλου γνωριμιών και γενικά παρέας για να ευνοηθούν οι γνωριμίες. Μπορεί και μια εμφανίσιμη γυναίκα να είναι πιο μαζεμένη θα έλεγα, πιο μετρημένη και όχι πεταχτούλα και να δυσκολεύεται.
rosestar αυτο συνηθως ειναι η αποψη πολλων ανδρων οι οποιοι θελουν να πανε με οτι ωραιο βλεπουν μπροστα τους..απλα κ μονο επειδη ειναι ωραιο! Μια σοβαρη γυναικα ομως που ξερει τι θελει, σιγουρα θα απορριψει εναν αντρα ο οποιος βλεπει οτι την θελει μονο για την εξωτερικη εμφανιση. Ο καθε ανθρωπος ειναι πολλα περισσοτερα απο μια εμφανιση. Και οπως πολυ σωστα λες και εσυ για να γινει μια γνωριμια ειναι αποτελεσμα πολλων παραγοντων.. Για εμενα και τυχης.
Δον Πορνο διαφωνω.. Πολλοι μου λενε κ εμενα προσωπικα το ιδιο.. Οτι σιγα τι αναγκη εχεις εσυ, μπορεις να εχεις οποιον θελεις γιατι εισαι ομορφη. Σε πληροφορω λοιπον οτι σχεδον ποτε δεν ειχα οποιον ηθελα.. Αλλα ενταξει ο καθε ανθρωπος εχει την αποψη του κ ειναι σεβαστη..
Χθες δουλευα ολη μερα.. Το απογευμα μετα απο αρκετο καιρο, βρεθηκα κεντρο για δουλεια. Οταν τελειωσα ειχε νυχτωσει και ηταν τοσο ομορφα... Εβλεπα κοσμο εξω κ ελεγα να ειχα κ εγω καποιον, να κατσω να πιω ενα καφε να πω δυο κουβεντες και ας δουλευω απο το πρωι.. Τελικα πηρα μετρο κ γυρισα σπιτι! #συμπασχω
Scroll to top icon