ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.10.2018 | 16:17

αχ ρε φιλε

περσυ λειτουργουσα μηχανικα. ειχα παψει να ελπιζω οτι θα γινει το οτιδηποτε ομορφο και ειχα συμφιλιωθει με αυτη την ιδεα. ξαφνικα η ζωη μου γεμιζει χρωμα,γελια,αγαπη και ζεστασια. λεω καποιο λακο θα χει η φαβα αλλα δεν εδωσα και πολυ σημασια. τοσα χρονια μιζεριας αξιζαν για το παραμυθι που ζω τωρα. και ξαφνικα μπαμ. ολα κολαση. και να βρισκομαι στο ιδιο σημειο με περσυ απλα με μεγαλυτερο πονο. γιατι ειχα αρχισει να ελπιζω ενω δεν επρεπε. δεν τα βαζω με κανεναν αλλο παρα με τον εαυτο μου. το παθημα θα γινει μαθημα ομως.
1
 
 
 
 
σχόλια
Λες ανοησιες. Δεν εχασες τιποτα αλλα κερδισες ομορφες αναμνησεις και την γνωση οτι ολα ειναι ρευστα και αλλαζουν ειτε προς το καλυτερο ειτε προς το χειροτερο. Οτι και να εγινε λοιπον, θα ερθουν εκ νεου ομορφα πραγματα στην ζωη σου και θα νιωσεις παλι καλα. Ειμαστε ανθρωποι και πρεπει να συμφιλιωθουμε με τον πονο , οχι να τον αποφευγουμε μεσω της παραίτησης!
Scroll to top icon