ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.10.2018 | 20:35

Πω ρε μάγκες.

Τι γίνεται στο διαδίκτυο. Έχουν ξεφύγει όλοι και όλες στήνουν κάτι συζητήσεις να τραβάς τα μαλλιά σου στο φατσοβιβλίο και σε άλλα φόρουμ. Μιλάνε χαλαρά για σεξ με μια ωμότητα που φρικάρει και τον πιο μπασμένο. Ρε φίλε άλλο τι κάνεις στο κρεβάτι σου και άλλο αυτό το αίσχος που γίνεται εκπορνεύτηκαν τα πάντα. Καμιά μέρα θα ξεχαστούν και θα αρχίσουν να μιλάνε και έξω έτσι και θα πάρουμε τα όρη τα άγρια βουνά. Αν δεν μου τα δείχνανε δεν θα το πίστευα τι γίνεται πολύ προστυχιά δεν καταλαβαίνουν τίποτε. Και καλά απελευθέρωση κι έτσι και τι έγινε σιγά μορφωμένοι άνθρωποι, καταλάβατε πως το περνάνε. Αηδίασα τι θέλουν και μου τα δείχνουν έχασα πάσα ιδέα. Έχουμε ξεφτιλιστεί δεν έχουμε αφήσει κάτι όρθιο. Απορώ αυτοί όλοι οι άνθρωποι δεν έχουν κανένας σχέση; Τι λένε οι σύντροφοί τους τα ίδια κάνουν; Ρε φίλε θα μιλάει η κοπέλα μου για το τι κάνουμε ή πως τη βρίσκει και εγώ θα παίρνω μάτι; Πολύ ανωμαλία κυκλοφορεί φίλε ξέρασα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Εξαρτάται τι λέγεται και πώς. Ενδεχομένως να χυδαιολογούν ή να γίνεται πέσιμο με συγκεκριμένους σκοπούς.Ενδεχομένως πάλι να υπάρχει κάποια διάθεση να απαντηθούν ερωτήματα για τα οποία κυκλοφορούν πολλοί αστικοί μύθοι, και για τους οποίους δεν θα ένιωθες άνετα να ρωτήσεις τους φίλους σου (που μπορεί και να μην είχαν την ικανότητα να απαντήσουν καν), κι εφόσον απαντώνται με κάποια συνέπεια, σοβαρότητα και γνώση, να επιτελείται χρήσιμο έργο. Υπάρχουν ακόμα και καθηγητές πανεπιστημίων που συμμετέχουν σε εξειδικευμένα ερωτικά φόρα που απαντούν σοβαρότατα. Αν δεν μας δείξεις συγκεκριμένα τεκμήρια είναι αδύνατον να κρίνουμε.
Ομολογώ ότι δεν τα έχω πετύχει αυτά που λες, δεν αμφισβητώ ότι γίνονται αλλά σίγουρα δεν είναι και τόσο ο κανόνας. Σίγουρα δεν θα μ' άρεσαν γιατί είμαι και κάπως πουριτανή/συντηρητική αλλά δεν μ' αρέσει η πολλή άνεση για το τι κάνουμε στα κρεβάτια μας πέραν του ερωτικού συντρόφου. Ούτε οι γλαφυρές λεπτομέρειες (γενικότερα λεπτομέρειες) με φίλους και φίλες μ' αρέσουν.
Scroll to top icon