ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.10.2018 | 13:50

Γνωμες, συμβουλες και σχολια ευπροδεκτα

Ειμαι 23 χρονων , χωρις καμια ερωτικη εμπειρια ουτε σε σχεση, ουτε σε σεξ, παρολα αυτα ειχα καποια φλερτ που δεν ευδοκιμησαν παρακατω, δηλαδη απορρίφθηκα. Τον προηγούμενο χρονο ημουν ερωτευμενη με ενα παιδι, υπηρχαν φλερτ, μιλαγαμε συναντιομασταν, υπηρχε κατι αλλα μετα εμαθα απο καλο μου φιλο και κολλητο του παιδιου οτι δεν του αρεσω και εγινε ο,τι εγινε επειδη δεν ηξερε πως να μου πει οτι δεν του αρεσω. Πέρασαν μηνες τον ξεπερασα, και τωρα εχρι αρχισει να μου αρεσει ενα αλλο παιδι απο την σχολη μου, μιλαμε, τον ξερω, αλλα επειδη νιωθω και ειμαι απειρη δεν ξερω πως να τον φλερτάρω, απο την αλλη ομως φοβαμαι να κανω κινηση γιατι σε οσους μου αρεσαν δεν αρεσα, ετρωγα απορριψεις και δεν θελω να ξαναγινει αυτο, γιατι ειναι ψυχοφθορο για μένα να προσπαθω να κανω κινησεις να μαι μονη μου ολα αυτα τα χρονια και να με ρωτανε φιλοι και συγγενεις: τι θα γινει με σενα ακομα; νιώθω ωρες ωρες οτι δεν θα κανω ποτε σχεση ή δεν θα αποκτησω ποτε εμπειριες πανω σ αυτο, και εχω σαν προαισθημα οτι ουτε και αυτη τη φιρα θα γινει τιποτα. Γνωμες, συμβουλες σχολια ευπρόσδεκτα
4
 
 
 
 
σχόλια
Για αρχη να κοψεις το θαρρος απο τους συγγενεις και τους φιλουςγιατι δεν ειναι δουλεια τους και σε σαμποταρουν ψυχολογικα με τα σχολια τους.
Καλή 23χρονη, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Ωστόσο είσαι νέα.Από την εξομολόγηση και τον τρόπο που γράφεις δείχνεις ότι έχεις χαρακτήρα διαμάντι.Η μεγαλύτερη ευχή μου είναι αυτός που μιλάτε από τη σχολή σου, να εκτιμήσει τη σπάνια προσωπικότητα και την ευαισθησία που δείχνεις να έχεις κι αφού λες ότι μιλάτε κι είστε νέα παιδιά ακόμα δείξτου ένα μικρό σημαδάκι ότι σου αρέσει και προχωράς αναλόγως. Η ευχή μου είναι ως τα Χριστούγεννα να είστε μαζί κι ευτυχισμένοι.Κι εύχομαι ολόψυχα να εκτιμήσει και την απειρία σου. Αν δεν καταλαβαίνεις τι λέω, δεν πειράζει. Η τρυφερότητα των άπειρων ανθρώπων τούς κάνει τριάντα πέντε εκατομμύρια φορές καλύτερους από τους έμπειρους.Αν είναι ελεύθερος και δεκτικός και καταλαβαίνει τις ευαισθησίες σου κι είναι ευαίσθητος κι αυτός, πες του ''μου αρέσεις''.Κατανοώ πως δεν ξέρεις πώς να τον φλερτάρεις και με άγγιξαν βαθιά όλα αυτά που λες για τις απορρίψεις σου και για τη ματαιότητα που αναγνωρίζεις σε κάποια ενδεχόμενη κίνησή σου μετά από τις απορρίψεις.Αλλά σου εύχομαι η ορμή της νεότητάς σου να κάνει τη δουλειά της και να σου δώσει αυτό που επιθυμείς.Δείχνεις γλυκύτατη κι έχεις όλες τις ευχές μου κι όλη τη θετική μου ενέργεια.Κι αν ο νεαρός σού πει το ναι, να ξέρει (μακάρι να ξέρει, να διαισθάνεται) πως δεν θα χάσει.Και να είσαι πάντα καλά στη ζωή σου.
Άσε βρε, 23 χρονών μικρό κορίτσι. Όλα τα ωραία μπροστά σου τα έχεις. Έχεις να ζήσεις έρωτες, ουουουου...!!!Ερωτησούλα: Τους συγγενείς και τους φίλους τί τους κόφτει; Τόσο μίζερη ζωή έχουν και ασχολούνται μαζί σου και σε στεναχωρούν; Αίσχος!
Scroll to top icon